Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Прага - четиридневна

»
Прага - четиридневна
Прага - четиридневна
Прага - четиридневна 2
Прага - четиридневна 3
Send In Messenger
от 895лв.
4 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”. 

Програма

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Прага, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. След обяд – свободно време. Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзо-водско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.Нощувка. 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София. 

Дати и Цени
07.09.2017 - 10.09.2017 969 лв. Резервирай ограничени места
21.09.2017 - 24.09.2017 995 лв. Резервирай ограничени места
12.10.2017 - 15.10.2017 895 лв. Резервирай

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Пешеходна обиколка на Старе местоПрочети повече 45 лв.
Пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г.Прочети повече 30 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: Saint George*** - е разположен в Нове Место, на 15 мин. пеша от Вацлавския площад;

Категория B: Brixen*** - разположен е в Нове Место, на 10 мин. пеша от Вацлавския площад; Merkur*** - разположен е в Стара Прага, до моста Hlavkuv, в близост до спирка Флоренс на метро В;

Категория C: Louis Leger**** - намира се в Нове Место, на 15 мин пеша от Вацлавския площад; 

Категория D: Best Western City Moran**** - намира се в Нове место, на няколко мин. пеша от Карловия площад и Националния театър.

допълнителна информация

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването