Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Коледа - Прага - самолет - петдневна

»
Коледа - Прага - самолет - петдневна
Коледа - Прага - самолет - петдневна
Коледа - Прага - самолет - петдневна 2
Коледа - Прага - самолет - петдневна 3
от 919лв.
5 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

23.12.2016 - 10:25 ч. полет София – Прага. Пристигане в 11:20 ч. Трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

24.12.2016 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: пл. „Храдчанске намести”, архиепископския дворец (отвън), Храдчани - стария замък (отвън), катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, пл. „Староместенски намести”. Възможност за коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2016 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.Свободен ден – възможност за разходка с корабче по р. Вълтава, за самостоятелно посещение на галериите на Пражкия замък. Нощувка.

26.12.2016 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане - 80 лв. за деца до 18 г. и за възрастни над 65 г. - 60 лв. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха, билет за вход в Музея на модерното изкуство, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум, посещение на Музея на модерното изкуство, където са изложени част от платната от титаничния Славянски цикъл на Муха. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

27.12.2016 - Закуска. 07:30 ч. трансфер до летището. 09:45 ч. полет Прага – София. Пристигане в 12:30 ч.

Дати и Цени
23.12.2016 - 27.12.2016
919 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Пражки сецесионПрочети повече 80 лв.
Пражки сецесион за възрастни над 65 г.Прочети повече 60 лв.
Пражки сецесион за деца до 18 г.Прочети повече 60 лв.
Пешеходна обиколка на Старе местоПрочети повече 45 лв.
Пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г.Прочети повече 30 лв.
Коледна вечеря в RESTAURACE U SADLUПрочети повече 40 лв.
Коледна вечеря в U krale BrabantskehoПрочети повече 60 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A Kavalir *** - разположен е близо до търговския център Novy Smichov, на 15 мин. с трамвай от центъра на Прага;

Категория B Merkur*** - разположен е в Стара Прага, до моста Hlavkuv, в близост до спирка Флоренс на метро В;

Категория C Best Western City Moran**** - намира се в Нове место, на няколко мин. пеша от Вацлавския площад, Карловия мост и Националния театър;

Категория D Archibald City**** - разположен е в Нове место, на 5 мин пеша от Вацлавския площад.