02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Япония

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Япония
Филтри
Филтри
Величието на Япония - есен 2022
12 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
16.09.2022
04.11.2022
 
На цени от:
6599 лв.
виж повече

Япония е дестинация, която ежегодно привлича все повече и повече туристи от България. Тази страна с богата история и уникална и добре запазена култура определено ще събути любопитството Ви. Атмосферата не прилича на нищо друго – хората мислят и живеят по много по-различен начин от нас, но въпреки това са много вежливи, гостоприемни и готови да помогнат. За съжаление повечето японци не говорят европейски езици, така че добре да сте се ориентирали предварително и да знаете къде и какво искате да посетите. В този смисъл силно препоръчваме да ползвате услугите на туроператор и да пътувате организирано, за да си спестите някои неприятности.

Какви екскурзии до Япония ще откриете при нас

Руал Травел предлага културни турове на основните забележителности на Япония като:

  • Токио;
  • Йокохама;
  • Планината Фуджи;
  • Такаяма;
  • Ширагава-го;
  • Огимаши;
  • Киото;
  • Осака;
  • Нара.

През пролетта

Най-популярното време за посещение на Япония е по време на сезона на цъфтежа на вишните. Това явление заема централно място в японската култура и се нарича Сакура. Пейзажите през този период стават наистина приказни както в градовете, така и в провинциалните части на страната. Разбира се, предлагаме оферти за посещение по време на Сакура!

Кога може да пътувате

Пролетните месеци март, април и началото на май се подходящи. Пътува се доста и през есента – септември, октомври и ноември.

Колко струва

Офертите за Япония по принцип не са евтини, тъй като страната се намира почти на другата страна на земното кълбо, а също така стандартът на живот е доста висок. Въпреки това предложенията ни са сред най-изгодните на пазара, особено като се имат предвид включените услуги.

Туристическа агенция – Руал Травел

Вече години наред изпълняваме маршрутите ни до Страната на изгряващото слънце и връщаме туристите изключително доволни. Програмите ни са добре балансирани и покриват основните забележителности на страната. Гарантираме за добре познатото висококачествено екскурзоводско обслужване и перфектна организация. Посетете rual-travel.com, обадете ни се или елате в някой от офисите ни в страната за да се запознаете с детайлите.