02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Круизи 2024

Туристическа агенция » Екскурзии » Круизи 2024
9 дни
КруизКруиз
Дати:
13.07.2024
 
На цени от:
3643 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
Дати:
18.09.2024
 
На цени от:
2231 лв.
виж повече
10 дни
КруизКруиз
Дати:
01.10.2024
 
На цени от:
2813 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
Дати:
22.11.2024
 
На цени от:
3023 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
Дати:
27.12.2024
 
На цени от:
3857 лв.
виж повече
10 дни
КруизКруиз
Дати:
27.12.2024
 
На цени от:
3989 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
3298 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
4093 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
2469 лв.
виж повече
11 дни
КруизКруиз
На цени от:
3064 лв.
виж повече

Какво е круиз

Това са екскурзии, по време на които, пътувате и сте настанени на борда на кораб. В зависимост от офертата, която сте избрали, корабите и условията са различни. Програмите, организирани от Руал, са с обслужване на български, водач-придружител от България и включват самолетния билет до мястото на отпътуване на кораба и, ако се налага, нощувка/и при пристигането или отпътуването. 

Важна част от круиза е не само пътуването на борда, но и акостирането в различни пристанища по пътя и посещението на забележителностите наоколо. Във всичките ни оферти ще намерите варианти за екскурзии на сушата с обслужване на български от професионални екскурзоводи.

Круизите са подходящи както за пътуване с деца, в които случаи ще бъдете настанени във фамилни каюти, така и за романтично изживяване за двама. Предлагаме най-различни дестинации - средиземноморкси, адриатически, северноатлантически, по фиордите и до по-далечни, екзотични направления. Офертите ни са с фиксирани цени като винаги предлагаме разнообразен набор от възможни настанявания - както по-евтини, така и висок клас. Всичките ни предложения са с нови и луксозни лайенри, които предлагат всички модерни удобства и развлечения на борда. Със сигурност няма да скучаете дори и в дните, в които се придвижвате по море.

Скъпи ли са

Както с повечето неща можете да намерите както скъп, така и евтин круиз – нашата туристическа агенция може да Ви предложи почивка на кораб на най-различни цени. Най-общо казано речните круизи обикновено са по-евтини, докато морските са по-скъпи. Цената зависи много и от продължителността. Някои предложения са с продължителност по няколко седмици и логично са доста по-скъпи. Винаги можете да се обърнете към нас с даден бюджет и ние ще Ви помогнем да намерите подходящата оферта.

Какво да вземем с нас

Винаги при пътуване в чужбина трябва да сте сигурни, че носите с Вас нужния валиден личен документ. Останалото много зависи от предложението, на което сте се спрели. Луксозните лайнери, които се използват при повечето морски пътувания, разполагат с невероятно много атракции на борда – басейни, фитнес зали, ресторанти, концертни зали, кина, казина, магазини и какво ли още не. При тези пътувания банският костюм е задължителен!

Какви екскурзии с кораб ще откриете при нас – Руал Травел

Предлагаме най-разнообразни оферти, като повечето можете да резервирате и платите изцяло онлайн, на сайта ни rual-travel.com. Най-общо ги разделяме на:

  • Средиземноморски - оферите са обикновено с кораби на компаниите MSC и Costa и са за пролетния период - около Великден и майските празници или пък в есенния - около септемврийските празници, през октовмри и за нова година;
  • До Скандинавските фиорди - тези предложения са с дати на отпътуване през юли, тъй като това е най-подходящия период за плаване в Северно море. Изживяването е уникално и комбинира невероятно природни пейзажи с посещение на типични скандинавски градчета по фиордите. Определено не е за изпускане;
  • Екзотични - до по-далечни дестинации, на Карибите или в Азия и Близкия изток. Тези оферти са подобни на тези в европейските дестинации, но обикновено са за повече дни, поради отдалечеността;
  • Круизи от и до Атина – предложенията до различни гръцки острови с отпътуване от столицата на южната ни съседка.