Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Прага - самолет - специална промоция Коледни базари

»
Прага - самолет - специална промоция Коледни базари
Прага - самолет - специална промоция Коледни базари
Прага - самолет - специална промоция Коледни базари 2
Прага - самолет - специална промоция Коледни базари 3
от 745лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Коледните базари в Прага са много привлекателни и в духа на семейно – приятелската атмосфера. Най-големият се разполага върху павирания площад в центъра на Стария град и подхожда идеално на величествените барокови сгради, които го заобикалят. Огромна коледна елха стои в центъра на площада и е фокус на празничните забави. Освен редиците с пъстро украсени дървени къщички, предлагащи атрактивни ръчно правени сувенири, коледни подаръци и изделия от истински чешки кристал, на площада ви очакват певци и музиканти, грижещи се за доброто настроение на гостите, както и мини зоопарк с понита, кози, овце и лама за най-малките. Основните коледни базари са на Староместкия и Вацлавския площади. Има и по-малки на площад Република (Namesti Republiky) и Havelske Trziste. Във всеки един от тях може да се види красива декорация, богати сергии, които продават всичко от бохемски кристал до чешки марионетки, от печени сладкиши до джинджифилови сладки. Разхождайки се между различните базари, винаги може да носите в ръка чаша svaree вино - сладко греяно вино. В Прага закриват Коледните базари в началото на януари.

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел Prague Centre Plaza 3+* в Прага – централно разположен, двупосочен самолетен билет с летищни такси, трансфери, екскурзоводска  програма на български език, водач от агенцията. Лети се с авиокомпания „България Ер”. 

Програма

01.12.2016 (четвъртък) – 10:35 ч. - отпътуване от аерогара София. Пристигане в Прага в 11:20 ч. Трансфер. Оставяне на багажа в хотела. Туристическа обиколка на Прага с екскурзовод на български: архиепископския дворец (отвън), Храдчани - стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца Стернберг и двореца Шварценберг, катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, Нове место - Вацлавския площад. Настаняване в хотела. Нощувка.

02.12.2016 (петък) - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Стара Прага” с доплащане 35 лв. за възрастни и 25 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в квартала „Старе место” с екскурзо-водско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 10 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Свободно време за посещение на пражките коледни базари. Най-известните базари в Прага се намират на Староместкия и Вацлавския площад. Вечерта – възможност за разходка с корабче по река Вълтава с вечеря на блок маса - с доплащане 42 лв при минимум 15 туристи (заплаща се в България, а не на място). Нощувка.

03.12.2016 (събота) – Закуска. Свободен ден – възможност за посещение на коледните базари. Възможност за самостоятелно посещение на Еврейския квартал, квартала Вишехрад. Възможност за факултативна екскурзия до Карлови Вари – доплащане 60 лв на човек. Екскурзията се провежда при минимум 20 участника (заплаща се в България, а не на място). Екскурзията включва разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Връщане в Прага. Нощувка.

04.12.2016 (неделя) – Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време. В 12:45 ч. трансфер до летището. 16:15 ч. - отпътуване за София. 19:10 ч. – пристигане в София.

Дати и Цени
01.12.2016 - 04.12.2016
745 лв. Резервирай

Свободните места по посочените цени са ограничени.  Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети по специалните тарифи.

Настаняването в единична стая е с допълнително потвърждение.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Eкскурзия до Карлови ВариПрочети повече 60 лв.
Стара ПрагаПрочети повече 35 лв.
Стара Прага за деца до 18 г.Прочети повече 25 лв.
Вечеря на корабче по ВълтаваПрочети повече 45 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Prague Centre Plaza***

Хотел Prague Centre Plaza се помещава в елегантна историческа сграда до Карловия университет, само на 200 метра от метростанция I.P. Pavlova.

Забележка: Настаняването в единична стая е с допълнително потвърждение.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени. Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети по специалните тарифи. 

При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.