Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Новини

»
Новини
Гледай "Ад" в кино Арена и спечели екскурзия за двама!

Повече информация отностно промоцията ТУК!

По повод 25-годишнината ни организираме игра-викторина на фейсбук страницата ни!

По повод 25-годишнината ни организираме игра-викторина на фейсбук страницата ни!

Повече информация ТУК.

Успех на всички участващи!

Предоставяме ви информация за томболите, които ще разиграем

Както Ви обещахме, тази година, по повод 25-годишния ни юбилей, ще раздадем повече екскурзии под формата на печалби от томболи или на игри. 

Предоставяме ви информация за томболите, които ще разиграем:

  • Първо:  традиционната томбола на фирмата, която ежегодно, вече над петнадесет години, организираме сред пътувалите през годината. Тази година голямата печалба ще бъде самолетна екскурзия! Печалбите по тази томбола ще са следните: екскурзия за двама „Рим самолет петдневна“,  екскурзия за двама „Париж – Виена – Залцбург“ с автобус и екскурзия за двама „Прага – Братислава – Будапеща – Виена“ с автобус (печалбите ще се теглят на 14.01.2017 г. и условията за участие в тази томбола са изписани ясно на синия талон, който всеки пътуващ получава при отпътуването си на екскурзия).
  • Второ:  извънредна томбола, която ще се разиграе между туристите, пътували на екскурзиите ни до Париж с автобус или самолет по нашия Каталог’2016. Печалбата ще бъде пътуване до Милано със самолет за двама -  самолетен билет с „България Ер“ вкл. летищни такси и 4 нощувки в Милано в централно разположен хотел 3 звезди (печалбата ще се тегли на 14.01.2017 г. и условията за участие в тази томбола са изписани ясно на червения талон, който всеки пътуващ получава при отпътуването си на екскурзия).

Всички клиенти на „Руал Травел“, които през 2016 г. пътуват на екскурзиите ни до Париж по каталога ни за 2016 г., с автобус или самолет, ще имат възможност да участват и в двете томболи – ТОМБОЛА

Заповядайте при нас. Пътувайте на екскурзиите по нашия Каталог’2016 и ще имате шанс да си направите един непредвиден подарък за следващата 2017 година!

Бихме искали да Ви уведомим, че съвсем скоро ще имате възможност да резервирате, предплащате и купувате всички наши екскурзии по каталог.