Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Новини

»
Новини
ОТСТЪПКИ - Международно изложение Ваканция и Спа Експо 2017

Скъпи пътешественици,

И тази година „Руал Травел” ще участва в международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо’ 2017”, което ще се проведе от  15 до 17 февруари в  Интер Експо Център в гр. София, бул. ,,Цариградско шосе”  № 147.

СПЕСТЕТЕ ПАРИ ОТ ВАШАТА ВАКАНЦИЯ!

Изложението е отворено за посетители на 16 и 17 февруари. Заповядайте на нашия щанд № 11, зала 1, сектор А и можете да се възползвате от следните намаления:

10% отстъпка:

Ако ни посетите на изложението, можете да се възползвате от възможността да закупите една от долуизброените екскурзии с 10% отстъпка на щанда ни по време на изложението:

цена 545 лв - ако платите на щанда - 490 лв, спестявате 55 лв.

цена 669 лв - ако платите на щанда - 602 лв, спестявате 67 лв.

цена 729 лв - ако платите на щанда - 656 лв, спестявате 73 лв.

цена 345 лв - ако платите на щанда - 310 лв, спестявате 35 лв.

цена 285 лв - ако платите на щанда - 256 лв, спестявате 29 лв.

цена 829 лв - ако платите на щанда - 746 лв, спестявате 83 лв.

цена 1715 лв - ако платите на щанда - 1544 лв, спестявате 171 лв.

5% отстъпка:

Ако ни посетите на изложението, можете да се възползвате от възможността да вземете талон за  5% отстъпка, който важи за неограничен брой пътуващи и всички наши екскурзии от каталога ни за 2017 при записване до 22.02.2017. Тази отстъпка се натрупва с отстъпките от 3%, които бихте получили за ранно записване или за постоянни клиенти. Единственото условие е записването в офисите на  „Руал Травел“ да се извърши до 22.02.2017 г.  включително, срещу представяне на талона.

Каталог 2017

Уважаеми приятели,

Информираме Ви, че „Каталог 2017” излезе от печат и започваме да го разпространяваме. Заповядайте в нашите офиси, за да го получите. Можете да получите каталога и по пощата, като попълните в нашия сайт ЗАЯВКА НА КАТАЛОГ.

Томбола на Руал Травел в гр. Плевен

Скъпи пътешественици, 

Вчера (24.01.2017) в офиса ни в гр. Плевен, се състоя томболата за клиенти на офиса ни в Плевен с награда екскурзия за двама: Виена - Будапеща.

Печелившият е ​Олег Билянов Момчилов. Честито!

Томбола на Руал Травел в гр. Велико Търново

Скъпи пътешественици, 

Вчера (23.01.2017), в офиса ни в гр. Велико Търново, се състоя томболата за клиенти на офиса ни във Велико Търново с награда екскурзия за двама: Венеция - Флоренция.

Печелившият е Цветанка Петрова Карагеурова. Честито!

Томбола на Руал Травел в гр. Варна

Скъпи пътешественици, 

Вчера (17.01.2017), в офиса ни в гр. Варна, се състоя томболата за клиенти на офиса ни във Варна с награда екскурзия за двама: Виена - Будапеща.

Печелившият е ​Дарина Иванова Иванова. Честито!

Традиционна томбола на Руал Травел по повод на 25-годишния юбилей на фирмата

Скъпи пътешественици, 

Днес (16.01.2017), в присъствието на нотариус Виолета Петрова № 206 – София, бяха изтеглени печалбите от ежегодната томбола, тази година и юбилейна, по случай 25 - годишнината на „Руал Травел”, в която имаха право да участват всички пътували по маршрутите от каталозите за 2016 г. 

Голямата награда екскурзия за двама „Рим - петдневна“ със самолет през 2017 г. - настаняване в хотел 4* печели Диана-Силвия Колева Неделчева от София;

Награда екскурзия за двама „Париж – Виена - Залцбург – стандартен вариант” с автобус през 2017 г. печели Мартин Емилов Младенов от София;

Награда екскурзия за двама „Прага – Братислава – Будапеща - Виена” с автобус през 2017 г. печели Петър Йорданов Бонев от Пловдив.

        Целият екип на „Руал Травел” ООД честити на късметлиите и пожелава на тях и на всички свои клиенти здраве и много усмивки през 2017 година!

ОЧАКВАЙТЕ НОВАТА НИ ТОМБОЛА ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА!

Извънредна томбола със специална награда за туристите пътували на екскурзиите на Руал Травел до Париж

Скъпи пътешественици, 

Днес (16.01.2017), в присъствието на нотариус Виолета Петрова № 206 – София, беше изтеглена печалбата от извънредната томбола по случай 25 - годишнината на „Руал Травел”, в която имаха право да участват всички пътували пътували на екскурзиите ни до Париж от Каталог’ 2016 – с автобус или самолет. Наградата е: пътуване за двама до Прага /самолетни билети с авиокомпания „България Ер” и 4 нощувки със закуски в хотел 3 звезди в Прага/ през 2017 г.

Печелившият е Теменушка Дамянова Иванова от Пазарджик. 

Целият екип на „Руал Травел” ООД честити на късметлийката и пожелава на нея и на всички свои клиенти здраве и много усмивки през 2017 година!

Томбола на Руал Травел в гр. Бургас

Скъпи пътешественици, 

Вчера (12.01.2017), в офиса ни в гр. Бургас, се състоя томболата за клиенти на офиса ни в Бургас с награда екскурзия за двама: Венеция - Флоренция

Печелившият е ​Валентин Георгиев Кравченко. Честито!

Томбола на Руал Травел в гр. Пловдив

Скъпи пътешественици, 

Вчера (10.01.2017), в офиса ни в гр. Пловдив, се състоя томболата за клиенти на офиса ни в Пловдив с награда екскурзия за двама до Виена и Будапеща.

Печелившият е ​Костадин Христов Христов. Честито!

Игра-викторина на фейсбук страницата на Руал Травел

Участвайте в игра-викторина на фейсбук страницата ни и спечелета предколедна автобусна екскурзия за двама до Прага!

Можете да участвате до 15.11.2016 г.

Научете повече за играта ТУК!

Гледай "Ад" в кино Арена и спечели екскурзия за двама!

Повече информация отностно промоцията ТУК!

Предоставяме ви информация за томболите, които ще разиграем

Както Ви обещахме, тази година, по повод 25-годишния ни юбилей, ще раздадем повече екскурзии под формата на печалби от томболи или на игри. 

Предоставяме ви информация за томболите, които ще разиграем:

  • Първо:  традиционната томбола на фирмата, която ежегодно, вече над петнадесет години, организираме сред пътувалите през годината. Тази година голямата печалба ще бъде самолетна екскурзия! Печалбите по тази томбола ще са следните: екскурзия за двама „Рим самолет петдневна“,  екскурзия за двама „Париж – Виена – Залцбург“ с автобус и екскурзия за двама „Прага – Братислава – Будапеща – Виена“ с автобус (печалбите ще се теглят на 16.01.2017 г. и условията за участие в тази томбола са изписани ясно на синия талон, който всеки пътуващ получава при отпътуването си на екскурзия).
  • Второ:  извънредна томбола, която ще се разиграе между туристите, пътували на екскурзиите ни до Париж с автобус или самолет по нашия Каталог’2016. Печалбата ще бъде пътуване до Милано със самолет за двама -  самолетен билет с „България Ер“ вкл. летищни такси и 4 нощувки в Милано в централно разположен хотел 3 звезди (печалбата ще се тегли на 16.01.2017 г. и условията за участие в тази томбола са изписани ясно на червения талон, който всеки пътуващ получава при отпътуването си на екскурзия).

Всички клиенти на „Руал Травел“, които през 2016 г. пътуват на екскурзиите ни до Париж по каталога ни за 2016 г., с автобус или самолет, ще имат възможност да участват и в двете томболи – ТОМБОЛА

Заповядайте при нас. Пътувайте на екскурзиите по нашия Каталог’2016 и ще имате шанс да си направите един непредвиден подарък за следващата 2017 година!

Бихме искали да Ви уведомим, че съвсем скоро ще имате възможност да резервирате, предплащате и купувате всички наши екскурзии по каталог.