Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Коледа - Мадрид - самолет

»
Коледа - Мадрид - самолет
Коледа - Мадрид - самолет
Коледа - Мадрид - самолет 2
Коледа - Мадрид - самолет 3
от 1199лв.
4 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията e четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел  в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Пътува се с “България Ер”.

Програма

23.12.2016 - Полет София – Мадрид в 06:45 ч. Пристигане в Мадрид в 09:25 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Следобед - по желание – посещение на Кралския дворец с екскурзовод на български с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група, таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

24.12.2016 - Закуска. Сутринта - обиколка на Мадрид с екскурзовод на български:  пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободно време. Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2016 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на  български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

26.12.2016 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музея Прадо с екскурзовод на български с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва такса за вход в музея, екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група. Посещението се организира при минимум 6 участника. 15.30 – трансфер до летището. Полет Мадрид – София в 18:30 ч. Пристигане в София в 22:55 ч. 

Дати и Цени
23.12.2016 - 26.12.2016
1199 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за ПрадоПрочети повече 70 лв.
Доплащане за Кралския дворец в МадридПрочети повече 60 лв.
Мадридските потайностиПрочети повече 47 лв.
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече 138 лв.
Коледна вечеря в SANDOПрочети повече 220 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: Aquaria Negresco***

Категория B: Puerta de Toledo ***

Категория C: Be Live City Center Madrid Santo Domingo****

Категория D: Emperador****

Aquaria Negresco в близост до пл. "Майор", пл. "Пуерта дел Сол" и Гран Виа; Puerta de Toledo намира се на пл „Пуерта де Толедо” и на 15 мин. Пешеходно разстояние от пл. "Майор".

Be Live City Center Madrid Santo Domingo и Emperador са в непосредствена близост до „Гран Виа” и „Пуерта дел Сол”.

допълнителна информация

Възможно е през 2016 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.