Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Париж - Евродисни

»
Париж - Евродисни
Париж - Евродисни
Париж - Евродисни 2
Париж - Евродисни 3
от 1956лв.
8 дни
Самолетна екскурзия

Скъпи пътешественици, това е екскурзия за ценители. Лети се с "България Ер" или с "Ер Франс" - редовни авиокомпании, които  имат кетъринг, кацат на летище "Шарл де Гол", което отстои на 35 км или 40 минути от града, а не на летище "Бове", което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града - на 10 - 15 мин. пеша от Гранд Опера, Галериите Лафайет и "Плас Вандом" и на 20 - 30 мин. пеша от Лувъра и парка Тюйлери. Настанени сте в т. нар. Османов Париж, сред най-красивите образци на френския стил резиденция. Това прави пешеходните разходки около хотела ви приятни и безопасни - около вас е пълно с театри, кина, ресторанти и кафенета, в които вечер се събира една космополитна тълпа от парижани и туристи, създаващи типичната бохемска атмосфера на нощен Париж. Това струва пари, но повярвайте ни, не е все едно дали ще спите сред панелни блокчета по вратите на града, или от прозореца си ще виждате каменните класически фасади или, ако сте на по-висок етаж - познатата от снимки и филми панорама на парижките покриви. Обслужва ви на български професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае  не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула. 

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в Париж в хотел в центъра на града и 2 в Евродисни, трансфери летище-хотел в Париж/хотел в Париж-хотел в Евродисни/ хотел в Евродисни-летище, богата екскурзоводска програма на български, тридневна карта за Евродисни (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио). Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”. 

Програма

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартр” (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за самостоятелна разходка с корабче по Сена. Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка Тюйлери, площад “Конкорд”, Мадлената. Свободен следобед. 14.00 ч. - по желание посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Свободен следобед. Възможност за самостоятелно посещение на музеи. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка. 

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи. Нощувка.  

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Трансфер до Дисни. Настаняване в хотела. Картата Ви за Дисни вече е валидна. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска.Свободен ден в Евродисни. Нощувка. 

ОСМИ ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Дати и Цени
04.11.2016 - 11.11.2016
1956 лв. Резервирай
16.11.2016 - 23.11.2016
1956 лв. Резервирай

Специална цена за деца до 6 г. - при заявка по телефона или в офис на агенцията!

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядака на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди,  1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Пти Пале и Шан-з-ЕлизеПрочети повече 45 лв.
Пти Пале и Шан-з-Елизе за деца до 11 г.Прочети повече 35 лв.
Версай и ДефансПрочети повече 119 лв.
Версай и Дефанс за деца и младежи до 26 г.Прочети повече 89 лв.
Квартала МареПрочети повече 45 лв.
Квартала Маре за деца до 11 г.Прочети повече 35 лв.
Три замъка по ЛоараПрочети повече 320 лв.
Три замъка по Лоара със CITYRAMAПрочети повече 310 лв.
Три замъка по Лоара със CITYRAMA за деца до 11 г.Прочети повече 188 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

M - Париж Victoria** + Дисни  Santa Fe** или Cheyenne**

N - Париж Opera Lafayette*** + Дисни - Santa Fe** или Cheyenne**

O - Париж Havane*** + Дисни - Santa Fe** или Cheyenne**

P - Париж Opera Lafayette*** + Дисни - Newport Bay Club*** или New York**** (стаи стандарт)

Q - Париж Havane*** + Дисни - Newport Bay Club*** или New York**** (стаи стандарт)

R - Париж Villa Opera Drouot ****, Crowne Plaza République**** + Дисни - Disneyland Hotel**** (стаи стандарт)

  • Предлагаме настаняване на полупансион в хотелите в Дисни – цената се предоставя при запитване.
  • Възможността за ползване на тройна или четворна стая в Париж се уточнява след заявката на клиента. 
допълнителна информация

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.  

Забележка: В петия ден от програмата Ви предлагаме следните факултативни програми:

  • Полудневна пешеходна програма – посещение на квартала „Маре” с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и право на екскурзоводска беседа в музея Карнавале. Пограмата включва разходка по следния маршрут: пл. „Бастилия”, църквата „Св. Павел и Св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго, посещение на музея Карнавале, възможност за посещение на музея Коняк-Же, еврейската улица, Отел дьо Вил; програмата започва от музея Гревен и завършва на ул. „Риволи” пред Кметството (Отел дьо Вил). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея Гревен до Площада на Бастилията, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Трите музея, включени в програмата, са безплатни. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.​
     
  • Целодневна екскурзия до три замъка по Лоара – Шенонсо, Шеверни и Шамбор с доплащане 320 лв. Цената включва транспорта и екскурзоводските услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Екскурзията се осъществява при минимум 10 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзия до замъците по Лоара на френската фирма „Ситирама” на цена 310 лв. с екскурзовод на английски или френски.