Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Трети март в Пролом баня

»
Трети март в Пролом баня
Трети март в Пролом баня
Трети март в Пролом баня 2
Трети март в Пролом баня 3
от 216лв.
3 дни
Автобусна екскурзия

Екскурзията е тридневна и включва 2 нощувки на пълен пансион (закуски, обеди и вечери), СПА пакет в уелнес-центъра на хотела*, екскурзоводска програма в Ниш и посещение на Дяволския град и църквата „Лазарица“. Настаняването е в хотел Radan 3* в Пролом баня. 

Програма

03.03.2017 – 04:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 07:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Ниш – Пролом баня (около 250 км). Пристигане в Пролом баня – един от най-популярните спа курорти на Сърбия, в ранния следобед. Настаняване. Обяд. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.  

04.03.2017 - Закуска. Отпътуване за Дяволския град. Местността е поставена под защитата на държавата и през 1995 г. е обявена за паметник на природата от изключително значение. Природният комплекс е разположен върху площ от 4300 кв.м. и включва 202 скални формации с височина до 15 метра и два извора с висока киселинност. Фотопауза от главната наблюдателна площадка, от която се открива красива панорамна гледка (препоръчват се удобни за ходене пеша обувки). Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

05.03.2017 - Закуска. Свободно време в хотела или пешеходна разходка до църквата „Лазарица“ (2,4 км пешеходен преход – препоръчват се удобни обувки). При лошо време, екскурзията не се осъществява. Църквата е построена е през 1890 г. и е изцяло изградена от дърво. Вярва се, че в тази църква се е причестила част от войската на цар Лазар в навечерието на Косовската битка. Завръщане в хотела. 12.00 ч. – освобождаване на стаите. Отпътуване за Ниш. Свободно време за обяд. Пешеходна разходка в центъра на града: Нишката крепост, площада на Освобождението, улица "Обреновичева" – централната пешеходна и търговска улица в Ниш, Казанджийското сокаче. 16:00 ч. - отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив. 

*СПА пакетът в уелнес-центъра на хотела включва: вътрешен басейн, сауна, парна баня, джакузи, тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, солна стая.

Дати и Цени
03.03.2017 - 05.03.2017 216 лв. Резервирай ограничени места

Специални цени за деца:

  • Цена за деца  и младежи от 11 до 18 г. в стая с 2-ма възрастни  - 206 лв. (при записване на деца от 11 г. до 18 г., моля контактувайте ни по телефона);
  • Цена за деца до 5 г. в стая с 2-ма възрастни - 126 лв. (при записване на деца до 5 г., моля контактувайте ни по телефона);
  • Цена за деца от 6 до 10 г. в стая с 2-ма възрастни - 179 лв. (при записване на деца от 6 до 10 г., моля контактувайте ни по телефона).
допълнителни услуги
Услуга Цена
Допълнителна седалкаПрочети повече 43 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел, който използваме по програмата:

Хотел Radan 3*  - хотел Радан е разположен в живописния курорт Пролом баня. Разполага с 213 стаи с 2 класически легла или със спалня. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, безжичен интернет, телефон, хавлии и сешоари.

СПА център на хотела:
Уелнес центърът на хотела предлага вътрешен и външен басейн, сауна, парна баня, джакузи, тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, солна стая.

 

допълнителна информация

*СПА пакетът в уелнес-центъра на хотела включва: вътрешен басейн, сауна, парна баня, джакузи, тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, солна стая.