02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Соренто

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Соренто
7 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
02.09.2024
16.09.2024
21.09.2024
07.10.2024
виж всички дати
На цени от:
1768 лв.
виж повече
8 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
01.10.2024
12.10.2024
 
На цени от:
969 лв.
виж повече
8 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
01.10.2024
 
На цени от:
1668 лв.
виж повече

Мечтали ли сте си да отпътувате до дестинация, където времето сякаш спира, красотата на гледките е толкова голяма, че трудно се описва с думи, а романтиката се носи в атмосферата? 

Ако посетите Соренто, ще се уверите, че това градче в Южна Италия, намиращо се на Амалфийското крайбрежие, е точно това, за което сте бленували.

Разгледайте историческите забележителности, насладете се на невероятната природа и се отпуснете на бреговете на Тиренско море, на фона на неговата необятност. Може да постигнете всичко това на достъпни цени, като се доверите на нашите оферти в Руал Травел.

Какви екскурзии до Соренто предлагаме?

Почивките, които предлага нашата туристическа агенция до Соренто, са:

  • самолетни – началната точка на вашето 8-дневно пътешествие до Соренто започва от София с директен полет до Рим или Бари, в зависимост от избраната оферта. Ще нощувате в 2 или 3-звезден хотел на удобна локация, в близост до всички ключови исторически забележителности и други места, които заслужават посещение. Всекидневните екскурзии на място са до локации, като вулкана Везувий, Амалфийското крайбрежие и други;
  • автобусни – отново 8-дневна почивка, като 5 от дните ще нощувате в околностите на Соренто. През времето на вашия престой ще посетите и ще научите много за световноизвестни забележителности, от които – Амалфи, Позитано, Неапол, Помпей, Бари, остров Капри и други.

Изберете желаните дестинации и туристически атракции в Соренто, до които искате да се докоснете, както и предпочитания начин за транспорт и резервирайте онлайн чрез ранно записване.

Защо да се доверите на Руал Травел за вашата почивка?

С организираните почивки, които създаваме за вас, винаги е лесно и удобно, защото никога не трябва да се тревожите за транспорт, престой и откриване на някой, който да ви насочва. 

Като туроператор от повече от 30 години, ние сме се усъвършенствали в селектирането на местата, от които клиентите ни остават очаровани, като ги събираме в едно цяло. Цените ни са атрактивни, а с ранните записвания са още по-изгодни.