02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Movenpick Tala Bay Resort*****

Туристическа агенция » Дестинации » Йордания » Movenpick Tala Bay Resort*****
Movenpick Tala Bay Resort*****

Рейтинг в Booking.com 8.3

Този хотелски комплекс е разположен в залива Тала Бей, на 18 км от центъра на Акаба.  Хотелът се намира на 300 м от плажа, разполага с център за гмуркане. Освен това той предлага басейн в стил лагуна с водопади, както и СПА и уелнес център с площ от 1200 квадратни метра. Всички стаи разполагат със самостоятелен балкон и безплатен мини бар. Във всички зони има безплатен Wi-Fi достъп.

Ресторант Selan в комплекса предлага хранене на открито с изглед към залива Тала. Останалите заведения за хранене включват италиански ресторант и пъб с леки ястия. Предлагат се също барове до басейна и на плажа.

Стаите в комплекса са просторни и имат интериор в светли цветове и френски прозорци. Предлага се денонощен рум-сървиз, а някои стаи са с изглед към Червено море.

Сред развлекателните възможности са център за водни спортове, няколко басейна, включително и "мързелива река", както и нощен клуб. СПА центърът Zara разполага с ароматизирана зала за релаксация, а по-младите гости на комплекса могат да се забавляват в детския клуб.