02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Вили Ропотамо

Туристическа агенция » Дестинации » България » Вили Ропотамо
Вили Ропотамо

Разположени в зеленото сърце на Forest Beach Resort, вили Ропотамо са идеални за пълноценен релакс. Комфортно обзаведени, на пешеходно разстояние от плажа, но и сред вековните дъбови гори на Странджа планина, те са повече от привлекателна възможност да си подарите незабравимо лятно изживяване. Ропотамо са климатизирани и удобни – идеалният бюджетен вариант за вас.

  • Само на 300 м от плажа, сред тишината на природата
  • Разнообразна All inclusive програма
  • Богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни
  • Безплатни чадъри и шезлонги на двата басейна с детска зона
  • Обособена зона на плажа с привилегирован достъп за нашите гости
  • Библиотека на басейна - книги на 4 езика, подбрани четива за малки и големи
  • Отлични условия за спорт

Вили Ропотамо 3* - настаняване 3 възр.  + 1 дете или 2 възр.  + 2 деца:
Ропотамо 3* се отличават с просторен интериор, климатизирани, комфортни мебели, оборудван кухненски кът с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда и кухненска мивка. Те са обзаведени с двойно и единично легло и разтегателен фотьойл. Всички помещения разполагат с баня и тоалетна , 32“ LЕD телевизор с кабелна телевизия, безплатен WiFi и телефон. Голямата веранда с панорамна гледка към вековните дървета и оборудвана с лека мебел, приканва към релакс с чаша кафе или чай в ръка и любима книга.

Ропотамо Апартамент 3* - настаняване 4 възр.  + 2 деца или 5 възр.  + 1 дете:
Ропотамо Апартамент 3* се отличават с модерен интериор, климатизирани са и са обзаведени с комфортни двойно, единично легло и разтегателен фотьол, оборудван общ кухненски кът с с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда и кухненска мивка. Състоят се от две отделни спални, всяка със собствено санитарно помещение, LЕD телевизор с кабелна телевизия, безплатен WiFi и телефон. Всеки апартамент разполага с голяма веранда с гледка към естествения горски парк – чудесна възможност за релакс с книга в ръка.

Вили Ропотамо Мезонет 3* -  настаняване 3 възр.  + 2 деца:
Всеки мезонет се отличава с просторен интериор и отлично позициониране. Част от тях са разположени около малък индивидуален басейн, а останалите в непосредствена близост до него. Първото ниво на вилите Ропотамо Mезонет 3* разполага с широка спалня, комфортен разтегаем диван и кухненски кът, оборудван с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда, подходящ за затопляне на вода за приготвянето на детска храна или топла напитка. На междинно ниво са разположени широката и удобна баня и тоалетна. Второ ниво е обзаведено с две отделни легла и разтегателен фотьойл. Голямата веранда на вилите разкрива панорамна гледка към вековните дървета от парк Странджа.