02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Уикенд програми

Туристическа агенция » Екскурзии » Уикенд програми
Автобусна екскурзияАвтобусна екскурзия
Самолетна екскурзияСамолетна екскурзия
Автобусна екскурзияАвтобусна екскурзия

Кратките уикенд оферти стават все по-популярни, особено с очертаващата се тенденция на все по-голямо забързване на ежедневието ни. Много хора предпочитат да се възползват от дълъг уикенд или пък един, два дни платена отпуска за кратко бягство от натоварения работен ден.

Оферти за уикенда

Предлагаме разнообразни дестинации в Европа с най-различни акценти. Груповите пакети обикновено включват цялото екскурзоводско обслужване, транспорта и настаняването. Руал Травел използва винаги най-опитните екскурзоводи на български, които не само познават добре маршрутите, но и знаят как да поднесат информацията и да Ви предразположат наистина да се разнообразите по време на уикенд бягството Ви.

Голяма част от уикенд предложенията ни са много подходящи, за да изненадате любимия човек с подарък романтичен уикенд за двама. Сред дестинациите са Венеция, Рим, Париж както и други, фигуриращи на челни позиции по класациите за най-романтична атмосфера.

Пакети

Уикенд програмите ни можем да разделим на два основни вида:

  • Групови пакети – с фиксирани дати през цялата година, включено обслужване на български и минимум брой събрани туристи за осъществяване;
  • Индивидуални – можете да пътувате когато пожелаете и е достатъчно да сте двама или повече. Пътувате самостоятелно, без да се съобразявате с група или програма, но обслужването е на чужд език.

Скъпо ли е да прекараш уикенда в чужбина

Ако търсите нещо по-бюджетно уикенд в чужбина може спокойно да Ви излезе по-евтино от прекарване за същия брой нощувки в някой от големите родни курорти, особено ако говорим за високия сезон. Офертите ни както с автобус, така и със самолет са на изключително компетитивни цени, така че не изключвайте пътуването в чужбина като бюджетен вариант.

Защо да изберем от rual-travel.com

Уеб сайтът ни е изключително лесен за използване и интуитивен. Имате възможност да направите заявка онлайн или направо да резервирате и заплатите за пътуването Ви без да има нужда да идвате в наш офис. Руал е на пазара вече 28 години и стотици наши клиенти предпочитат този начин на записване, за да спестят времето, нужно за да дойдат до наш офис.

Разбира се, можете да резервирате или зададете въпрос по телефона, в някой от офисите ни в страната или в голямата ни агентска мрежа. Просто посетете предпочитаната от Вас туристическа агенция и попитайте за програмите на Руал.