02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Карнавали

Туристическа агенция » Екскурзии » Карнавали

Карнавалът на Венеция продължава 11 дни и привлича туристи от цял свят, копнеещи да видят Венеция в нейната карнавална премяна, по-мистична и по-привлекателна от всякога. Венецианският карнавал е най-известният европейски карнавал. Посетете карнавална Венеция, оставете се да ви проникне атмосферата на града, която е съчетание от развлечения и мистерии и която със сигурност крие изненади. Откривайте, наблюдавайте, слушайте, докосвайте, вдишвайте, вкусвайте Венеция, отдайте се на жизнерадостта и лекотата в този уникален микрокосмос, изпълнен с незабравими багри и усещания! Забавлявайте се!

На Карнавала в Ница  се редуват карнавални шествия, елегантни „битки с цветя”, рок и поп концерти, спектакли и илюминации... И всичко  се случва на прочутия, бляскавия, мечтания булевард „Променад де-з-англе”, сред неговия естествен декор от палми, море и елегантни фасади на представителни сгради и луксозни хотели. Карнавалът  привлича ежегодно над един милион туристи от цял свят в легендарната столица на Лазурния бряг. 

Карнавалът в Мантон, наречен „Лимонени празници”, е уникален  -  през дните на карнавала в града се построяват десетки, дори стотици статуи и скулптурни композиции от лимони и портокали – лъвове, слонове, фонтани, човешки фигури, замъци... Всяка година организаторите на празника и артистите, които работят за тях, изненадват посетителите със своите оригинални хрумвания.