02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии с ранно записване

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии на промоция » Екскурзии с ранно записване

Планувайте навреме и пътувайте изгодно

В този раздел на уеб сайта ни ще намерите офертите ни със специални цени за ранно записване. Те се характеризират със следната особеност – цената на туристическия пакет е специална ако резервирате до определена дата. Ако изпуснете тази дата, резервацията Ви ще бъде по-скъпа. Всичко е показано ясно в секция „дати и цени“ във всяка екскурзия.

Какви са предимствата

Основното предимство както вече казахме е че ще пътувате в чужбина по-изгодно. Друг голям плюс е, че мястото Ви се пази. Много хора харесват дадена почивка доста време преди датата на отпътуване, но не резервират веднага и в крайна сметка местата се попълват и остават разочаровани. При дестинациите с голям интерес групите се запълват дори и 6 месеца по-рано, така че добре да запазите местата си навреме ако сте взели решение за това.

Нещо което не е очевидно – всички оферти, които ще намерите в тази категория са с включено обслужване на български и с водач-придружител по време на пътуването.

Кога е добре да направим резервацията

Колкото по-рано – токова по-добре. Трябва да имате предвид, че не рискувате нищо като платите депозит по-рано. Потребителят е защитен, както е упоменато и в договора, и ако поради някаква причина пътуването се анулира, туристическата агенция възстановява всички заплатени към нея суми.

Не трябва да се забравя и че при пътуването до някои страни е задължително издаването на виза. В някои случаи документите, които трябва да се набавят, са доста и процесът на придобиване на виза е бавен. В тези случаи записванията в последния момент невинаги са възможни.

Популярни дестинации

Екскурзиите ни с ранно записване са до редица направления в целия свят. За улеснение ги делим на две основни части – в Европа и Извън Европа. В секция Европа ще намерите оферти за Италия, Франция, Испания, Швейцария, Германия, Австрия, Белгия, Холандия и други известни направления. В секция извън Европа ще намерите по-далечните ни дестинации като Япония, Китай, Виетнам, Камбоджа, Тайланд, Индия, Шри Ланка, Непал, Бутан, Мексико, Куба, САЩ и др. По екзотичните ни оферти изхранването е обикновено на полупансион, пълен пансион или ол инклузив.

Свържете се с нас – Руал Травел

В стремежа ни да улесним достъпа до информация за клиентите ни, сме създали множество канали за комуникация с нас. Информация относно екскурзиите ни можете да намерите:

  • в офисите ни в цялата страна;
  • по телефона или на имейл адресите ни – вижте горната връзка;
  • на rual-travel.com;
  • посредством формата за онлайн запитвания в секция контакти;
  • като заявите каталог ТУК;
  • в офисите на партньорите ни (над 1000 в цялата страна) – посетете офиса на предпочитаната от Вас туристическа агенция и попитайте за каталог на Руал.