02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии във Финландия

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии във Финландия
Филтри
Филтри
Специална цена до 31.07.2020 г.
Нова година в Лапландия
6 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
29.12.2020
На цени от:
2899 лв.

Финландия е малко позната дестинация на повечето хора в България. Много от нас я свързват със студено време и замръзнали езера. Въпреки че наистина прогнозата там често е мразовита, страната предлага интересни забележителности. Хелзинки например е един изключително чаровен град, който вече набира известност сред туристите.

Много пътешественици посещават Финландия, за да наблюдават и заснемат един рядък, но все по-преследван природен феномен – Северното сияние. Става дума за зелени, сини и лилави краски, в които понякога се обагря небето в зоните близо до Северния полюс. Финландия е едно от подходящите места да се преследва този еднорог за фотографите, били те професионалисти или аматьори. Зимните месеци са най-подходящи за наблюдение.

Кога да пътувате до там

Летните месеци юни, юли и август температурите са най-умерени, така че ако искате да избегнете студа, то това е периодът за Вас. През февруари, март, април и май пък можете да попаднете на по-изгодни оферти.

Не всички знаят но Финландия, и по-специално една от северните й области – Лапландия, е родината на Дядо Коледа. Всяка година за Коледа и Нова година тук се стичат хиляди семейства, за да посетят белобрадия старец, да се запознаят със семейството му, с известните елени, които теглят шейната му и с мястото, където живее. Предлагат се разбира се и много други атракции като разходка с шейна с кучешки впряг, изследване на северната пустош с моторни шейни и още много други. Руал е от малкото туроператори на пазара, които предлагат ежегодно екскурзия до Лапландия за Нова година с директен полет от София.

Защо да се доверите на Руал Травел

  • повече от 25 години опит в организирането на пътувания;
  • коректно отношение;
  • офиси в цялата страна;
  • отлична организация;
  • добре отработени и балансирани програми;
  • професионални екскурзоводи на български език;
  • висококачествено обслужване;
  • изгодни предложения;
  • опитни служители по продажби;
  • резервации и плащане онлайн на rual-travel.com.

Доверете ни се и няма да съжалявате! Резервирайте онлайн, в някой от офисите ни в страната, по телефона или в офис на наш партньор. Руал има сключени договори с над 1000 туристически агенции в България. Просто посетете любимата Ви агенция и попитайте за нашите оферти.