02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Синая

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Синая
3 дни
АвтобуснаАвтобусна
На цени от:
299 лв.
виж повече

Чували ли сте за Синая? Това е най-известният ски курорт в Румъния, намиращ се в сърцето на Карпатите. Свеж въздух, отлично поддържани ски терени, природни и културни забележителности, сред които замъкът на Пелеш и пещера Яломица.

Ако искате да си организирате екскурзия до това невероятно място, може да го направите чрез нашата туристическа агенция Руал Травел. Подбрали сме най-подходящите локации, събрани в изгодни оферти на евтини цени.

Какви екскурзии до Синая предлагаме?

Избирайки нашите предложения за екскурзия до Синая, вие ще получите:

  • транспорт и престой – предлагаме автобусни екскурзии с продължителност от 3 или 5 дни;
  • посещения на забележителности – сред най-прочутите e замъкът Бран, известен още като замъкът на Граф Дракула. Ще имате възможност и за посещение на различни дестинации, като Букурещ, Брашов, Сигишоара, Сибиу;
  • опознаване на местната култура – опитвайте традиционните ястия и разберете повече за местните традиции;
  • разходки – панорамни обиколки, които да ви покажат величието на природата, в лицето на Синая и другите красиви градове.

Офертите включват още много активности, които може да разгледате в подробното ни онлайн описание, намиращо се в сайта. За още по-изгодни цени се възползвайте от отстъпките за ранно записване.

Защо да се доверите на туристическа агенция Руал Травел?

С повече от 30 години опит в сферата, ние сме се специализирали в организирането на екскурзии на близко и далеч. Синая има много чар и предлага забележителности, които си заслужава да се видят. 

С правилния пътеводител и добре създаден график за провеждане на почивка, вие ще получите само положителни емоции и великолепно преживяване.