02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в САЩ

Екскурзии и почивки » Екскурзии » Екскурзии в САЩ
Филтри
Филтри
  • Вид транспорт

  • Град

  • Продължителност

  • Цена

Карибски круиз от Маями
12 дни
КруизКруиз
На цени от:
4505 лв.

САЩ е сред най-търсените дестинации в световен мащаб, а трябва да кажем и сред най-разнообразните. Тази огромна държава, простираща се на голяма част от континента може да предложи за всеки по нещо:

  • музеи, галерии, театри, музика и други културни атракции в Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Сан Франциско и др;
  • невероятни природни забележителности като Ниагарските водопади, парка Йелоустоун, Долината на смъртта, Гранд кениън и др;
  • почивка на плажа, холивудска атмосфера и прекрасни места за купонясване като Маями, Лос Анджелис и Лас Вегас.

Кога е най-подходящо да се пътува до Америка

Северна Америка е дестинация, която целогодишно се посещава от голям брой туристи. По-северните щати е препоръчително да се посещават през пролетта, лятото или есента, тъй като през зимата температурите са ниски, а понякога има и снежни виелици, които за кратко парализират транспорта.

Различните градове и забележителности имат различни подходящи периоди за посещение. Източното крайбрежие е най-приятно през лятото и есента. През есента особено в по-северните щати дърветата се обагрят в различни цветови нюанси и природата придава още по-приятна атмосфера на градовете и забележителностите около тях.

Нашите оферти за САЩ

Организираните ни оферти за пътувания до Северна Америка са концентрирани по Източното крайбрежие на страната. Те включват забележителности като Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Роуд Айлънт, Ниагарския водопад и др. В цената се включва водач-придружител, който пътува с туристите през цялото време, както и екскурзоводско обслужване на български.

Индивидуално можем да Ви предложим пакети до най-разнообразни забележителности в САЩ. Свържете се с нас чрез формата ни за запитване или на 02/980 46 46 и ще изготвим Вашата индивидуална оферта.

Визи

Руал Травел съдейства на клиентите си при взимането на американска виза, но не гарантира за получаването й. Добре сме запознати с целия процес и знаем детайлите около подготовката на нужните документи. Подробна информация можете да намерите в таб „допълнителна информация“ на офертите ни за САЩ.