02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Одрин

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Одрин
4 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
05.09.2024
20.09.2024
17.10.2024
14.12.2024
виж всички дати
На цени от:
387 лв.
виж повече

Одрин – най-близко разположеният до България голям турски град, с вековна история, множество забележителности и запазена автентичност. Там се намира изящната базилика “Свети Георги”, където да се докоснете до религиозната култура на местните, градската библиотека, изпълнена с великолепие и известният пазар с изобилие от подправки, сладкиши, сувенири. Ще откриете още красиви гледки, на които да се насладите, от които – мостът над Марица, намиращ се в града.

Ако желаете да посетите мястото, където шопингът, веселието и културният туризъм се съчетават в едно цяло, изберете нашите организирани автобусни екскурзии до Одрин.

Какви екскурзии до Одрин предлагаме?

В туристическата ни агенция ценим качественото преживяване и поради тази причина предлагаме 4-дневни екскурзии, които включват:

  • транспорт – автобусен транспорт с начална точка София и възможност за качване от Пазарджик, Пловдив, Хасково;
  • нощувки – настаняване в 3-звезден хотел с включена закуска;
  • престой и обиколки – престой в Одрин и разглеждане на местните забележителности. Екскурзия до красивия мегаполис Истанбул, където се намира протока Босфора – мястото, където се срещат двата континента Европа и Азия;
  • забавления – възможност за посещение на Фестивала на лалетата, явяващ се важно мероприятие в Турция, до което милиони туристи нямат търпение да се докоснат.

Разгледайте подробната програма на екскурзията онлайн, намираща се в сайта ни, чрез която ще се запознаете с планирания график по дни и часове.

Защо да се доверите на туристическа агенция Руал Травел?

Ако смятате да посетите Турция за първи път, вместо да проучвате къде да отседнете и кои забележителности да посетите, ни се доверете.

Ние, от Руал Травел, с нашия повече от 30-годишен опит, може да ви предложим отлично организирана почивка, чрез която да се докоснете до най-важните локации в Одрин – разходка до Одринската крепост, градския театър, и световноизвестната джамия Селимие. И всичко това в специално селектирани оферти на достъпни цени.