02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Норвегия

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Норвегия
Филтри
Филтри
Цяла Скандинавия с Берген
15 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
16.07.2020
17.08.2020
На цени от:
1715 лв.
Цяла Скандинавия
14 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
19.07.2020
16.08.2020
На цени от:
1499 лв.
Цяла Скандинавия с Берген
11 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
18.07.2020
19.08.2020
На цени от:
2619 лв.
Цяла Скандинавия
10 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
21.07.2020
18.08.2020
На цени от:
2399 лв.

Какви екскурзии до Норвегия ще откриете при нас

Руал Травел предлага Норвегия като дестинация на българските туристи вече повече от 10 години. Тъй като страната се намира сравнително далеч от България и като цяло не е много евтина дестинация, програмите, които предлагаме, включват и околните скандинавски страни и не са особено кратки. Имаме оферти както с автобус, така и със самолет като продължителността варира между 10 и 15 дни в зависимост от варианта, на който ще се спрете. Датите, които предлагаме, са през летните месеци юни, юли и август, тъй като по това време на годината прогнозата е обикновено най-подходяща за разглеждане.

Цени и такси

Северните страни в Европа са прословути с високия си стандарт, така че не може да се очакват ниски цени на стоките и услугите в тази част на света. Въпреки това екскурзиите ни са на изключително атрактивни цени, като се има предвид високия стандарт в Скандинавия и високото качество на обслужването, което предлагаме.

Забележителности

Норвегия е изключително красива страна и определено си заслужава да се посети. Задължителна е за всеки, който гордо се нарича пътешественик. Основните забележителности са:

  • Согнефиорд и въобще норвежките фиорди като цяло – това са дълбоки „заливи“, издълбани от бурното северно море в самите скали на континента. Гледката спира дъха и атмосферата е неповторима. Согнефиорд е най-дългият в света и е изключително впечатляващ. врязва дълбоко в сушата, достигайки до най-високата планинска верига в Норвегия – Йотунхаймен;
  • Берген - завладява с очарованието си на космополитен град с богато минало. Старият квартал на града – „Бриген“, е част от Списъка на Юнеско за световното културно наследство. Именно на него Берген дължи и прозвището си „дървеният град“ заради прекрасните дървени къщи, накацали като огърлица с разноцветни мъниста по кея на старото пристанище. Градът е и едно от най-старите пристанища в Северна Европа;
  • Осло – столицата на Норвегия. Изключително приятен град с богата история и интересна архитектура. Градът е културно средище и въпреки че покрива всички условия, за да е модерна европейска столица, е успял да съхрани своята автентичност.

Защо да изберете организирано пътуване с Руал Травел

В Руал сме горди от факта, че вече повече от 25 години връщаме десетки хиляди доволни туристи от маршрутите ни. Просто попитайте някой, който е пътувал с нас и той ще потвърди. Програмите ни за Норвегия осъществяваме ежегодно вече дълги години и всичко е добре преценено и усъвършенствано. Офертите ни можете да намерите на rual-travel.com или в каталозите ни. Очакваме Ви!