02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Луксор

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Луксор
Филтри
Филтри
8 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
1895 лв.
виж повече
8 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
1925 лв.
виж повече

Заповядайте в Луксор, невероятен град, който носи богатството на древната египетска култура. Отправете се на едно незабравимо пътешествие във времето и открийте магията на фараоните, величието на храмовете и богатството на историческите артефакти.

Открийте Тайните на Долината на Царете

Една от най-забележителните ценности в Луксор е Долината на Царете. Почувствайте тръпката на откриването, докато влизате в могилите на древните фараони. Разгледайте невероятните стенописи, изкусно изработени с богати цветове и детайли, които разказват историята на една изгубена епоха.

Опознайте Мистериите на Карнакския Храм

Карнакският Храм е едно от най-впечатляващите места в Луксор. Възхитете се на грандиозната архитектура и колосалните стълбове, които ви пренасят в епохата на фараоните. Потопете се в историческата обстановка и усетете мистерията на това свято място.

Романтична Екскурзия на Нил

Романтичната екскурзия на Нил е едно незабравимо приключение, което ще ви отведе из сърцето на Древен Египет. Разположете се на удобния палуб на круизния кораб и позволете на реката Нил да ви отведе на пътешествие през вековете.

През плаването по Нил ще посетите различни исторически места и паметници, които ще ви разкажат историята на древните цивилизации. Ще имате възможността да се насладите на изгревите и залезите над реката, които създават неповторима атмосфера от мистика и романтика.

По пътя ви ще посетите и знаменитите храмове в Асуан и Луксор, където ще откриете величието на древната архитектура и изкуство. Разгледайте стълбовете, стенописите и релефите, които разказват истории за фараоните и боговете.

Не пропускайте и възможността да се насладите на местната кухня и гостоприемството на египетските хора. Опитайте традиционните ястия и напитки.

В зависимост от избрания маршрут, екскурзията по Нил може да включва и посещение на острови като Филе, Ком Омбо и Едфу, както и възможност за разходка със старинни каравани или посещение на пустинни оазиси.

Провеждането на романтична екскурзия по Нил предоставя уникална възможност да се насладите на красотата на древния Египет, заедно с любимия човек. Това е идеално приключение, което ще ви остави с незабравими спомени и преживявания.

За да осъществите своята романтична екскурзия на Нил, можете да се обърнете към нас - туристическа агенция Руал Травел. Ние предлагаме разнообразни пакети и изгодни цени. С наша помощ, можете да откриете евтини оферти и да създадете перфектната екскурзия, изпълнена с романтика и приключение.

Необходимо е само да се свържете с нас и да ни информирате за вашите предпочитания и бюджет. Така ще можете да се насладите на незабравимо пътешествие по река Нил, изпълнено с история, красота и любов.