02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Лугано

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Лугано
8 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
01.09.2024
21.09.2024
12.10.2024
 
На цени от:
969 лв.
виж повече
6 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
01.10.2024
 
На цени от:
1638 лв.
виж повече
6 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
17.09.2024
 
На цени от:
1738 лв.
виж повече

За очарованието на Швейцария и нейните природни красоти се носят легенди. Ако искате да разгледате културните забележителности, които страната предлага, да се разходите по необятните брегове на магичните езера и да се докоснете до очарованието на Лугано – доверете се на организирана почивка.

От туристическа агенция Руал Травел предлагаме отлични оферти на атрактивни цени, с които да създадете спомени завинаги.

Какви екскурзии до Лугано предлагаме?

Лугано е курортен град, който се намира в югоизточната част на Швейцария. Той предоставя различни туристически атракции, които си заслужава да видите. Като дългогодишен туроператор, от Руал Травел сме подбрали за вас най-обаятелните и запомнящите се места в една екскурзия. Предлагаме два типа оферти:

  • автобусна почивка – осемдневното пътешествие с автобус с тръгване от София или от Пловдив. Ще посетите невероятни и спиращи дъха с красотата си места като Верона, Милано, различни курортни градчета по бреговете на езерата Лаго ди Гарда, Лаго Маджоре и други. Богатата екскурзоводна програма включва още престой в 2 или 3-звездни хотели с включена закуска в цената;

  • самолетна почивка – шестдневното приключение със самолет включва посещение на градовете Бергамо, който е разположен в Алпите, на Лугано и Люцерн. Ще посетите и един от най-популярните и престижни швейцарски курорти – Цермат. Може да се възползвате и от допълнителни мини екскурзии, като тези до ледник Матерхорн и други.

За да се запознаете с пълната програма и датите за пътуванията на екскурзиите до Лугано, посетете сайта и разгледайте офертите ни онлайн. Отдайте се на забавление, свържете се с природата и открийте нови светове.

Защо да се доверите на Руал Травел?

Организираме почивки и екскурзии вече над 30 години и сме се доказали в бранша. Нашата цел е да предоставим динамика, забавление, запознаване с историята, докосване до нови места и куп положителни емоции наведнъж. И всичко това – на много достъпни цени, за да могат възможно най-много хора да ни се доверят и да си подарят моменти на щастие.