02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Корфу

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Корфу
Почивка на Остров Корфу - на полупансион
8 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
22.07.2020
03.09.2020
На цени от:
685 лв.
Остров Корфу
5 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
22.07.2020
03.09.2020
18.09.2020
14.10.2020
виж всички дати
На цени от:
446 лв.

Корфу е любима дестинация на много български туристи и има защо. Островът предлага най-разнообразни атракции, били те културни, исторически или природни. Плажовете тук определено не са за изпускане, а сезонът е по-дълъг от този в България. От април-май до септември, че дори и до октомври времето е подходящо за плажуване.

Гръцкият остров се намира на около 700 километра от София и 1100 от Варна, така че пътуването е лесно както с автобус, така и със самолет.

Защо да изберем организирана екскурзия до остров Корфу

Това е дестинация, в която определено има какво да се види извън хотела, в който сте отседнали. В този смисъл е удобно да имате на разположение автобус и професионален екскурзовод, така че да можете стегнато и организирано да посетите интересните забележителности. Така ще успеете хем да опознаете атракциите, хем да се отдадете на заслужена почивка под жаркото слънце.

Кога да отидем

Пролетните, летните и есенните месеци са все подходящи. През втората половина на юли и август температурите са доста високи, така че бъдете подготвени с големи количества слънцезащитен крем и избягвате да сте на открито през обедните часове.

Оферти с автобус и самолет

Предлагаме както почивки, така и екскурзии до Корфу с 4 до 7 нощувки. Базата на изхранване е полупансион и настаняването е в хотели 3*. Препоръчваме да посетите:

  • двореца Ахилион - любима резиденция на австрийската императрица Елизабет, легендарната Сиси;
  • Столицата Керкира;
  • Фотопауза на полуостров Канони – от тук се открива невероятна панорама към манастира Панагетис Влахеренас и Мишия остров;
  • Палеокастрица – градче, приютяващо прекрасни заливи с най-хубавите плажове на острова;
  • Разходка с корабче с прозрачно дъно в залива на Корфу;
  • Сидари – друг курорт с живописни глинести брегове;
  • Карнавала в Керкира - води началото си от Средновековието и е свързан с Дионисиевите празници;
  • Круиз до Паксос и Антипаксос - малки островчета близо до Корфу с уникални плажове и изумрудени води.

Базовите цени на предложенията ни стартират от 450 лева.

Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел

Доверете се на многогодишния ни опит в организирането на екскурзии и почивки, и няма да останете разочаровани. Използваме само най-добрите екскурзоводи, а водачите ни са опитни професионалисти, обучени да се справят с евентуални проблеми на място. Именно те са хората, които ще направят прекарването Ви приятно и комфортно.

Офертите ни ще намерите в уеб сайта ни rual-travel.com. Ако желаете можете и да поръчате напълно безплатно каталога с офертите ни ТУК. Ще го доставим до адреса Ви за наша сметка.