02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Копенхаген

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Копенхаген
15 дни
АвтобуснаАвтобусна
На цени от:
2328 лв.
виж повече
10 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
2754 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
3755 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
3649 лв.
виж повече
14 дни
АвтобуснаАвтобусна
На цени от:
2052 лв.
виж повече
11 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
2889 лв.
виж повече
9 дни
КруизКруиз
На цени от:
3399 лв.
виж повече

Пътувайте към сърцето на Скандинавия с нашите предложения за екскурзии до Копенхаген. Този град е перфектната смесица от история и модерност, където чудесата са на всяка крачка.

Вълшебството на датската култура

Копенхаген е олицетворение на скандинавския дух. По време на нашите екскурзии ще имате възможност да се потопите в автентичната атмосфера на града. Започнете с разходка из старите улици, където всяка сграда разказва впечатляваща история. Усетете духа на копенхагенската мода в многобройните дизайнерски магазини. Не пропускайте да се включите в уникалните културни събития, а също и да посетите историческите музеи в Копенхаген, където ще откриете богатството на датските традиции.

Забележителности, които не бива да пропускате

Всяка екскурзия тук е приключение. Независимо дали сте любители на историята, или търсите съвременни забавления и богат нощен живот, тук има по нещо за всеки. Усетете уникалния скандинавски стил и се насладете на великолепните гледки по време на екскурзиите по водните канали на Копенхаген. Не пропускайте да опитате местната кулинария и да се впуснете в гастрономически преживявания, които са истинско изкушение за сетивата. Ето кои места Ви препоръчваме да включите във Вашата програма:

  1. Посетете Кралския дворец в Копенхаген и усетете величието на датската монархия.

  2. Разходете се из градините Тиволи – едно вълшебно място, където всяка алея крие изненада.

  3. Задължително се снимайте до знаменитата статуя на Малката русалка.

Еко и активен туризъм – открийте нови измерения

Копенхаген е град с устойчиво развитие и активен начин на живот. С нашите екскурзии може да се впуснете в приключението на байк туризма, като по този начин ще се докоснете до зелената философия на Северна Европа. Освен това, екологичността на Копенхаген е модел, който може да вдъхнови всеки турист.

С нашите организирани екскурзии с туристически гид до Копенхаген ще може да се потопите в един неповторим свят, в който ще се запознаете с историческите забележителности, модерния градски живот и атракциите на Дания. Независимо дали търсите културни събития, гастрономически преживявания, или просто искате да се разходите из красивите улици, пътуването ще надхвърли Вашите очаквания. Позволете ни да Ви заведем на едно незабравимо пътешествие, изпълнено с вълнуващи открития.