02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Камбоджа

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Камбоджа
Филтри
Филтри
Специална цена до 30.04.2020 г.
Виетнам и Камбоджа - деветдневна
9 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
27.11.2020
На цени от:
3449 лв.
Специална цена до 30.06.2020 г.
Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - октомври 2020
11 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
17.10.2020
На цени от:
3949 лв.
Специална цена до 31.03.2020 г.
Виетнам, Лаос и Камбоджа - магията на Индокитай
11 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
17.10.2020
На цени от:
4619 лв.

Камбоджа е една невероятна дестинация, която предлага както културни забележителности, представлявани от древните й храмове, така и изключително красива тропическа природа. Културата и вярванията на местните също са много любопитни. Интересът на българските пътешественици расте ежегодно и има защо. Тук набързо ще се опитаме да разбулим част от мистерията на тази тропическа страна.

Цените на екскурзиите до там

Камбоджа като цяло става все по-скъпа дестинация, тъй като световният интерес към нея расте. В допълнение към това страната се намира далеч от нас – в Югоизточна Азия и полетите също не са особено евтини. Ние в Руал я предлагаме в комбинация с Виетнам, за да могат клиентите ни да разгледат и разбулят мистиката на целия регион, който изобилства от интересни атракции. Цените на пакетите, които предлагаме, са обичайно под 4000 лв. Не забравяйте да следите уеб сайта ни rual-travel.com за ексклузивни промоции и оферти!

Какво да видим

  • Забележителности, задължителни за всеки истински пътешественик:
  • Храмовият комплекс „Ангкор Ват”;
  • Посещение на традиционно плаващо селище;
  • Езерото Тонле Сап – най голямото в цяла Югоизточна Азия.

Силен и слаб сезон

В Камбоджа е топло през цялата година, но има мосонен климат, който разделя годината на два ясно изразени сезона – сух и дъждовен. Дъждовният е от май до октомври, а сухият от ноември до април. Високият сезон е логично през сухият, тъй като прогнозата е подходяща за разглеждане.

Местността Ангкор

Място с невероятна енергия. Тук се намира старата столица на кхмерската империя - Ангкор Том. Градът е известен с монументалните си укрепителни стени и портите украсени от скулптури на човешки лица. Тук е и диамантът на камбоджанската корона – храмовия комплекс „Ангкор Ват” - символ на величието на Кхмерската империя. Комплексът впечатлява с уникалната си скулптурна и барелефна украса. Наблизо е известния храм „Ta Прохм”, вплетен в гъстата растителност на джунглата и обгърнат от корените на огромни смокинови дървета.

Какво е Гарциния Камбоджа

Това е растение, което се среща в целия регион и от чийто плодове, приличащи на малки тикви, се прави хранителна добавка. Използва се за лечение на затлъстяване и напоследък придоби голяма популярност.