02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Индия

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Индия
Филтри
Филтри
Специална цена до 30.06.2020 г. или до 01.09.2020 г.
Индия - Златният триъгълник - 2021
7 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
26.01.2021
06.03.2021
На цени от:
1899 лв.
Специална цена до 30.04.2020 г. или до 15.08.2020 г.
Индия - Златният триъгълник и сафари в джунглата
8 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
22.11.2020
14.02.2021
На цени от:
2099 лв.
Специална цена до 22.06.2020 г.
Индия - Златният триъгълник - октомври
7 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
25.10.2020
На цени от:
1799 лв.

Какви екскурзии до Индия предлагаме

Индия традиционно е страна, до която българските туристи предпочитат да пътуват организирано. Предлагаме различни оферти с водач-придружител и екскурзовод като обслужването е на български език. Предлагаме дати през целия период, подходящ за посещение, така да е максимално удобно за клиентите ни. Обичайно маршрутите са с продължителност между 7 и 10 дни.

Известни места, които ще посетите

  • Тадж Махал – безспорно най-известната и посещавана забележителност в Индия и има защо. Когато зърнете тази величествена сграда на живо веднага осъзнавате че славата й не е напълно оправдана. Пътуването си заслужава дори и само за да я зърнете и научите прелюбопитната любовна история, която стои зад построяването й.
  • Делхи – столицата на Индия и основен бизнес и културен център на страната. Градът е разделен на две части – нова и стара и предлага редица забележителности като гробницата на Хумаюн, храма Лотус, кулата Кутаб Минар, пазара Чадни Чоук и още много други;
  • Амбър форт – крепостта на махараджите от Джайпур, от който се открива величествена гледка към околността. Тук ще видим нагледно как са живели тези феодали. До крепостта се стига на гърба на слон – задължителна атракция за тази екзотична дестинация;
  • Джайпур – градът на маймуните. Тук посещаваме градския дворец на махараджата, Хава Махал (дворецът на ветровете) както и обсерваторията Джантар Мантар;
  • Фатехпур Сикри – градът, построен от император Акбар – един от най-великите могулски императори. В изключително добре запазеният дворец ще научите много любопитни факти за императора, трите му официални жени и начинът му на живот.

Кога е най-подходящо да се пътува до там

Зимните месеци са най-подходящи, тъй като през този период температурите в Индия са по-ниски и няма валежи. От април започва да става доста топло, а дъждовния сезон стартира обичайно през май.

Колко струва една екскурзия до Индия

Разбира се цената зависи от много неща – продължителността, категорията на хотелите, услугите, които се включват и тн. Стремим се организираните оферти, които предлагаме, да са на изгодна цена от около 2000 лв. като тя варира спрямо периода и включените услуги. Обичайно пакетите ни включват цялото настаняване, транспорт, закуски и вечери, всички входни такси по програмата и екскурзоводски услуги на български.

Колко километра е от България до Индия

Разстоянието, което се покрива по права линия е около 5000 км, но тъй като директни полети няма, обикновено пропътуваме повече в зависимост от летището на което се прави връзката до Индия.