02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Израел

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Израел
Филтри
Филтри
8 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
19.09.2024
17.11.2024
 
На цени от:
2899 лв.
виж повече
5 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
1704 лв.
виж повече

Може би ще харесате също

9 дни
КруизКруиз
Дати:
27.12.2024
 
На цени от:
3857 лв.
виж повече
7 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
14.10.2024
24.11.2024
19.01.2025
 
На цени от:
2699 лв.
виж повече
10 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
3050 лв.
виж повече

Израел е може би една от най-старите туристически дестинации. Още преди векове много хора са се отправяли към Светите земи, за да се поклонят пред местата където е живял и умрял Исус Христос. Такова поклонническо пътуване е отнемало месеци, че дори и години, но въпреки това хората, които са можели да си го позволят са се впускали в него. В днешното време на модерни връзки и множество полети, пътуването е доста по-бързо, а и доста по-евтино, така че можете да отидете на екскурзия до Израел и да посетите основните забележителности дори и за няколко дни.

Какво трябва да знаем при пътуване в Израел

Поради засилените мерки за сигурност е добре да отидете на летището малко по-рано от обичайното – около 3 часа преди полета.

Ако пътувате по екскурзия до Израел е необходимо да носите със себе си международен паспорт с валидност поне 6 месеца след датата на завръщане.

Скъпи ли са самолетните екскурзии до там с Руал Травел

Предлагаме няколко различни оферти за екскурзии, които включват самолетен билет, настаняване в хотели 3*, закуски и вечери, транспорт, екскурзоводно обслужване и входни такси. Традиционно Израел се комбинира със съседна Йордания. Тези комбинирани екскурзии са с малко по-високи цени, но пък включват разглеждане на повече забележителности и са с повече нощувки. При нас можете да намерите и промоции за тези дестинации.

Периодът около Великден е особено натоварен заради поклонническия туризъм, така че е добре да го избягвате. Май и октомври са подходящи периоди за екскурзия към светите места. Добре е да избягвате летните месеци, тъй като температурите са доста високи.

С каква валута се пазарува

Официалната валута в Израел е шекела. На място можете лесно да обмените в банка или чейндж бюро, но за да сте сигурни, че ще намерите изгоден курс, препоръчваме да си набавите известно количество от България. Навсякъде се приемат и картови разплащания, а също така можете да изтеглите валута от банкомат.

Необходими ли са визи

Български граждани не се нуждаят от визи при екскурзия или почивка в Израел, но е нужно да имате с Вас валиден международен паспорт.

Откъде тръгваме

В Руал Травел предлагаме отпътувания от София, Варна и Бургас. Офертите ни са с дати през цялата 2021 година, които периодично обновяваме. Можете да ги намерите заедно с подробна информация на rual-travel.com или в каталога ни.

Какво ще посетим

  • Тел Авив;
  • Яфо;
  • Витлеем;
  • Йерусалим;
  • Крепостта Масада;
  • Мъртво море;
  • Назарет;
  • Галилейското езеро;
  • Хайфа.