02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в България

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в България
Филтри
Филтри
Почивка Албена
1 ден
СобственСобствен
На цени от:
35 лв.
виж повече

Родината ни е отлична дестинация за най-различни видове туризъм. Това се дължи на прекрасната й разнообразна природа, богата й история още от древни времена и интересните и многобройни обичаи, част от българския фолклор. България е едно чудно място където е човек може един ден да е на планина сред диви животни, на следващия да посещава тракийска гробница, а след това да отпочине в модерен курорт с всички удобства на брега на морето.

Ние в Руал Травел предлагаме екскурзии в цял свят, но смятаме че е важно човек да почнава и собствената си родина и нейната история, за да може пълноценно да оцени тези на останалите страни. Именно поради тази причина предлагаме и оферти в България до най-интересните забележителности и до известните зимни и летни курорти.

Какви маршрути в България предлагаме

Екскурзиите в България, които предлагаме са автобусни и обхващат различните региони в страната, като повечето са с 2 нощувки. Тук ще се спрем на някои от тях, за да придобиете по-добра представа.

  • Перлите на черноморието - отличен начин да опознаете родното крайбрежие и то не само плажовете. Отпътуваме от София и програмата стартира с разглеждане с екскурзовод на стария град на Несебър със своите църкви от X, XI, XIII и XIV век. Програмата продължава с посещение и разглеждане на морската столица - Варна. От Варна се отпътува за средновековния скален манастир Аладжа, двореца в Балчик и нос Калиакра;
  • Старопланински легенди - отличен избор да се запознаете с различни забележителности и малки градчета като Трявна и Боженци, сгушени в полите на величествената планина, която разделя България на две;
  • С други наши предложения ще можете да посетите и Пловдив, Русе, Шумен, Стара загора, Бургас, Видин, Плевен и др.

Руал Травел предлага и екскурзии в България за чуждестранни туристи. Работим с най-опитните екскурзоводи в България като обслужваме туристи на най-различни езици. Този вид оферти не са толкова кратки, колкото тези за български туристи като обикновено са 7-дневни. Програмите обикалят почти всички основни забележителности на страната и имат по 1 - 2 нощувки в големите градове и еднодневни екскурзии до по-малките забележителности. По този начин нашите туристи придобиват цялостно впечатление и знания за природа, историята и културата ни.

Изгодни ли са екскурзиите в България

Със сигурност у нас можете да пътувате по-евтино, тъй като забележителностите ще са съвсем близо. Нашите организирани предложения варират в цената си, но средно една екскурзия за двама излиза около 300 лв. като в нея е включен транспортът, настаняването и богата екскурзоводска програма.

Защо да се доверите на Руал Травел

Вече повече от 30 години обслужваме български и чуждестранни туристи по стотици дестинации. През тези дълги години сме придобили опит и знания, които гарантират перфектната организация на екскурзиите ни и адекватната и бърза реакция при потенциално възникване на проблем.

С цел да Ви предоставим максимално удобство, Ви даваме възможност да резервирате нашите екскурзии изцяло онлайн без да има нужда да идвате до наш офис. Можете да го на сайта ни rual-travel.com, където ще намерите и подробна информация относно екскурзиите ни.