02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Амстердам

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Амстердам
11 дни
АвтобуснаАвтобусна
Дати:
30.08.2024
 
На цени от:
1918 лв.
виж повече
7 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
01.09.2024
 
На цени от:
2635 лв.
виж повече
6 дни
СамолетнаСамолетна
На цени от:
2148 лв.
виж повече

Амстердам е не просто европейска столица, той е друга реалност. Красива, загадъчна, романтична и същевременно космополитна.

Какво да знаем за града?

Амстердам е основан през XII век като скромно рибарско селище. Днес това е една от най-динамичните европейски столици. Живописен град с впечатляваща архитектура и безкрайни градини с пъстри лалета.

Характерни за Амстердам са над 160-те канала, прекосяващи града, над които се издигат повече от 1000 моста. Популярна атракция за туристите са разходките с лодки из тях. Ако по време на вашата екскурзия, си подарите такава разходка, ще забележите и интересните водни жилища – в каналите са разположени над 2000 лодки-къщи.

Изключително популярен начин за придвижване на местните са велосипедите. По всички улици и във всички посоки се разминават многобройни велосипедисти.

Неизменно място, което мнозина включват в програмите на своите екскурзии в нидерландската столица, са и прочутите Coffee shops. 

Какво да посетите в Амстердам?

  • Музея на Ван Гог;
  • Държавния музей на Нидерландия (един от 20-те най-посещавани в света);
  • Къщата на Ане Франк;
  • Ермитажа (клон на Ермитажа от Санкт Петербург);
  • Кралския дворец;
  • Музея на восъчните фигури;
  • Квартала с червените фенери.

Какви екскурзии предлагаме?

Руал Травел е един от най-реномираните туроператори у нас и предлага разнообразни възможности за организация на индивидуални или групови пътешествия в Европа. Можете да изберете почивка изцяло в нидерландската столица или да се спрете на екскурзия, включваща обиколки на различни държави, с посещение не само в Амстердам, но и в Париж, Лондон, Брюксел и други. Транспортът е със самолет или автобус.

Вижте програмите и цените на екскурзиите онлайн на нашия сайт! Най-евтините оферти са при ранно записване!