02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екзотични дестинации

Туристическа агенция » Екзотични дестинации

Какви екзотични пътувания предлагаме 

В Руал винаги се стремим да предлагаме разнообразни екскурзии и дестинации, за да успеем да задоволим вкуса на всеки турист. Офертите ни за далечни дестинации, които наричаме „екзотични“, можем да разделим най-общо на две:

  • Екскурзии – това са програми, в които фокусът е върху посещение на културни или природни атракции, като туровете са обиколни и обикновено са групови, с фиксирани дати и с обслужване на български и водач-придружител, който пътува с туристите през цялото време;
  • Почивки – тук става въпрос обикновено за програми, при които настаняването е на едно място (даден курорт) и акцента е върху почивката на плаж или сред природата. Опционални еднодневни екскурзии се предлагат на място и туровете са индивидуални – пътувате сами, на дати, които Вие избирате.

Разбира се има и смесени екзотични екскурзии – такива, които съчетават разглеждане на забележителности и няколко дни релакс в курорт. Тези варианти обикновено също са с обслужване на български и водач-придружител.

Екзотични екскурзии и почивки

Топ дестинации

През последните години интересът към почти всички екзотични дестинации рязко нарасна. Екскурзиите и почивките ни до Дубай, Израел, Йордания, Мексико, Куба, Доминиканска република, САЩ, Малдиви, Бали, Индия, Непал, Бутан, Шри Ланка, Тайланд, Япония, Китай, Виетнам, Камбоджа, Мавриций, Южна Африка и редица други далечни острови и държави са много търсени. Пътуванията не само се осъществяват, но по най-нашумелите направления местата свършват месеци преди датата на отпътуване.

Кога и как да резервирам

Повечето организирани групови екзотични екскурзии на сайта ни са с ранни записвания до фиксирана дата. Поради тази причина препоръчваме да резервирате отрано, за да се възползвате от изгодните цени за ранно записване. Резервация можете да направите и заплатите изцяло онлайн на rual-travel.com, в който и да е от офисите ни в страната, по телефона или в офис на наша партньорска туристическа агенция. Руал Травел има над 1000 партньора в страната – просто посетете предпочитаната от Вас агенция и попитайте за каталог на Руал.

Другият вид екзотични екскурзии са индивидуални. По тях няма фиксирани дати, т. е. Можете да пътувате когато е удобно за Вас, стига да има подходящи полети и също така можете да изберете евтин пакет както за двама, така и за по-голяма група.

Защо да изберете Руал Травел

Руал е на пазара вече повече от 25 години и се гордеем с това, че обслужваме и връщаме доволни повече от 10 000 туристи всяка година. В наше лице ще намерите опитен и коректен туроператор, който винаги изпълнява дословно договорните си задължения и проявява разбиране към проблемите и желанията на клиентите.

Всичките ни маршрути - както тези в Европа, така и по екзотичните дестинации са много добре изработени и балансирани и използваме най-добрите професионални екскурзоводи, които да превърнат пътуването Ви в една осъществена мечта. Пътувайте с нас, за да се убедите сами. Екскурзиите са най-добрият начин да усвоите свободното си време и да се обогатите.

Екзотични дестинации