02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Почивки Турция

Туристическа агенция » Почивки » Почивки Турция

Турция традиционно е сред най-търсените дестинации на българския пазар. И не случайно – тази прекрасна и голяма страна определено може да предложи най-разнообразни атракции и курорти. Без значение дали търсите изгодна или луксозна почивка на море, семейна ваканция или парти дестинация за почивка с приятели, южната ни съседка може да Ви предложи интересни цени и добро обслужване.

Къде да отидем на почивка в Турция

Турските морски курорти заслужено имат много добра слава сред българските туристи. Особено привлекателно е много доброто съотношение цена-качество, доброто качество на храната и напитките в рамките на all inclusive изхранването и разработената инфраструктура. При нас ще намерите оферти за почивки с чартърни полети, организиран транспорт с автобус или самостоятелен с автомобил. Предлагаме топ оферти до най-търсените курорти сред които:

 • Кушадасъ;
 • Бодрум;
 • Мармарис;
 • Дидим;
 • Айвалък;
 • Фетие;
 • Анталия.

Всички тези курорти предлагат оферти на база all inclusive и ултра ол инклузив, а от различни градове в България има уреден евтин транспорт със автобус и самолет.

Евтини почивки в Турция

Турция е и страна, много богата на история. В големите градове можете да се любувате на редица културни забележителности, като най-посещаваните от българите са Истанбул и Одрин. През пролетта пък в Истанбул се провежда фестивала на лалето когато стотици хиляди туристи се стичат, за да станат част от цветната феерия. Това събитие набира все повече популярност сред сънародниците ни, а организацията е винаги на ниво.

Южната ни съседка предлага и прекрасни природни забележителности, като особено популярност са придобили Памук Кале и Кападокия.

Спокойно можете да разнообразите морската си почивка в Турция с еднодневни пътувания до различни интересни и световно значими културни и природни забележителности – лукс, който не всяка дестинация може да предложи. И всичко това съпътствано от добре познатото високо качество на обслужване.

Изгодни ли са офертите

Турция определено е от най-добрите дестинации от гледна точка на цена-качество за българите. Това се дължи не само на географската близост, но и на топ нивото на обслужване, което се поддържа в хотелите, курортите и изобщо при всички услуги, свързани с туризма. В същото време, дори и да изберете по-бюджетен вариант за почивката Ви в Турция, това няма да бъде за сметка на качественото обслужване. Именно на това се дължат и преобладаващо позитивните мнения и отзиви от почивките в Турция сред клиентите ни.

Есенните и зимните месеци са особено интересни от гледна точка на промоционалните предложения. Някои хотели остават отворени и през тези, по-студени, сезони, тъй като имат голяма запълняемост от конферентни и други целогодишни събития. В промеждутъците между тях, през есента и зимата, тези комплекси предлагат изключително изгодни цени за настаняване, за да гарантират сравнително висока средна запълняемост. Това представя един прекрасен шанс, от който можете да се възползвате.

Намират се оферти за почивки в Турция през началото на летния сезон през 2021 година, които също са на много конкурентни цени. Това се прави с цел ускоряване на завръщането към високите нива на приети туристи от България от изминалите години преди ковид пандемията. Побързайте да се възползвате, тъй като е много вероятно цените бързо да се повишат след като туристопотокът се възстанови.

Почивки в Турция със самолет

Защо да се доверите на Руал Травел

 1. Туроператор с 30 години опит в организирането на пътувания;
 2. повече от 15 000 доволни туристи туристи всяка година;
 3. опитен и коректен туроператор, който винаги изпълнява дословно договорните си задължения и проявява разбиране към проблемите и желанията на клиентите;
 4. много добре изработени и балансирани маршрути;
 5. използваме само най-добрите професионални екскурзоводи, които да превърнат пътуването Ви в една осъществена мечта.

На уеб сайта ни rual-travel.com ще намерите разнообразни оферти за почивки в Турция на най-добри цени! Повечето хотели са подходящи за семейства с малки деца, а датите обхващат по-голямата част от годината. Естествено най-търсените периоди са през май, юни, юли, август и септември, но можете да се натъкнете и на специални почивки на примамлива цена през по-слабите периоди през октомври, ноември и декември.

На интернет страницата ни също така ще намерите и най-актуалната информация относно условията на пътуване до Турция, изискванията за български граждани и документите, които е нужно да носите с Вас при пътуване. Разбира се, нашите служители са на разположение да отговорят на въпросите Ви и по телефона или на живо в офисите ни.

Можете да резервирате онлайн, по телефона, в офисите ни или в офисите на агенциите наши партньори в цялата страна. Подготвените ни продавачи ще Ви са готови да Ви помогнат и ориентират, така че да намерите точно това, което търсите в морето от оферти, което предлага този голям пазар, който представлява Турция. Очакваме Ви!