02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Китай

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Китай
Филтри
Филтри
Специална цена до 30.06.2020 г. или до 31.07.2020 г. или до 15.10.2020 г.
Китай, Хонг Конг и Макао
13 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
12.10.2020
05.11.2020
29.04.2021
На цени от:
4255 лв.

Китай много нашумя като дестинация сред българските туристи през последните години. И има защо! Страната предлага изключително атрактивни забележителности в комбинация с богата история и неповторима атмосфера. Ще се чувствате като на друга планета защото нравите и обичаите са коренно различни и любопитни. Научете повече за една от най-бързо развиващите се страни не само в икономическо отношение, но и в туризма.

Защо да изберете екскурзия до Китай

Ако искате наистина да се почувствате на ново място, то определено Китай е подходяща дестинация за Вас. Туровете са обикновено повече от десетдневни, тъй като все пак разстоянието, което се покрива е голямо и си заслужава човек да опознае добре страната след като е инвестирал десетина часа за път със самолет.

Класически дестинации

Сред най-големите туристически атракции на страната, които ще можете да посетите с екскурзиите на Руал са:

  • Великата китайска стена;
  • Забранения град в Пекин;
  • Теракотената армия;
  • Манастира Шаолин;
  • Шанхай;
  • Суджоу – китайската Венеция;
  • Макао;
  • Хонг Конг.

Организират се множество дати през различните сезони до изброените по-горе забележителности и повечето са потвърдени месеци преди отпътуването. Най-популярните периоди за посещение са през март, април, май, септември, октомври и ноември.

Сигурно ли е пътуването

Сигурността е изключително висока в азиатския гигант. Престъпността е рекордно ниска, а по туристическите места често има полицейско присъствие, така че ще се чувствате в абсолютна безопасност. Все пак, както навсякъде другаде, където има навалица е добре да внимавате за ценностите и документите, които носите. Винаги съветваме клиентите ни да не носят всички важни неща на едно място, а да ги разпределят. Така ако не дай си боже бъдете ограбени, поне ще няма да са Ви взели всичко.

Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел

Организираме екскурзии до Китай вече няколко години и връщаме ежегодно стотици доволни клиенти. Работим с опитни и подготвени екскурзоводи, които ще Ви помогнат да се потопите в невероятната атмосферата и ще разбулят всички мистерии. Офертите ни включват голяма част от обслужването в цената и настаняването е в хотели 4*. Цените ни са сред най-конкурентните на пазара, а ако търсите наистина ниски такива, следете уеб сайта ни rual-travel.com и страниците ни в социалните мрежи за специално промо оферти.