02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Китай

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Китай
Филтри
Филтри
Специална цена до 01.12.2019 г. или до 31.01.2020 г. или до 29.02.2020 г. или до 15.03.2020 г. или до 01.04.2020 г. или до 15.04.2020 г.
Китай, Хонг Конг и Макао
13 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
12.04.2020
29.04.2020
18.05.2020
27.05.2020
виж всички дати
На цени от:
4255 лв.

Китай много нашумя като дестинация сред българските туристи през последните години. И има защо! Страната предлага изключително атрактивни забележителности в комбинация с богата история и неповторима атмосфера. Ще се чувствате като на друга планета защото нравите и обичаите са коренно различни и любопитни. Научете повече за една от най-бързо развиващите се страни не само в икономическо отношение, но и в туризма.

Защо да изберете екскурзия до Китай

Ако искате наистина да се почувствате на ново място, то определено Китай е подходяща дестинация за Вас. Туровете са обикновено повече от десетдневни, тъй като все пак разстоянието, което се покрива е голямо и си заслужава човек да опознае добре страната след като е инвестирал десетина часа за път със самолет.

Класически дестинации

Сред най-големите туристически атракции на страната, които ще можете да посетите с екскурзиите на Руал са:

  • Великата китайска стена;
  • Забранения град в Пекин;
  • Теракотената армия;
  • Манастира Шаолин;
  • Шанхай;
  • Суджоу – китайската Венеция;
  • Макао;
  • Хонг Конг.

Организират се множество дати през различните сезони до изброените по-горе забележителности и повечето са потвърдени месеци преди отпътуването. Най-популярните периоди за посещение са през март, април, май, септември, октомври и ноември.

Сигурно ли е пътуването

Сигурността е изключително висока в азиатския гигант. Престъпността е рекордно ниска, а по туристическите места често има полицейско присъствие, така че ще се чувствате в абсолютна безопасност. Все пак, както навсякъде другаде, където има навалица е добре да внимавате за ценностите и документите, които носите. Винаги съветваме клиентите ни да не носят всички важни неща на едно място, а да ги разпределят. Така ако не дай си боже бъдете ограбени, поне ще няма да са Ви взели всичко.

Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел

Организираме екскурзии до Китай вече няколко години и връщаме ежегодно стотици доволни клиенти. Работим с опитни и подготвени екскурзоводи, които ще Ви помогнат да се потопите в невероятната атмосферата и ще разбулят всички мистерии. Офертите ни включват голяма част от обслужването в цената и настаняването е в хотели 4*. Цените ни са сред най-конкурентните на пазара, а ако търсите наистина ниски такива, следете уеб сайта ни rual-travel.com и страниците ни в социалните мрежи за специално промо оферти.