Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език

»
Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език
Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език
Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език 2
Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език 3
Три столици в Испания - с екскурзовод на руски език 4
от 1059лв.
8 дни
Самолетна екскурзия

Барселона – Сарагоса – Мадрид – Толедо – Тарагона – Фигерас – Жирона – Барселона

Екскурзията включва 3 нощувки в Барселона или в околностите на Барселона, 3 нощувки в Мадрид, 1 нощувка в Коста Дорада, екскурзоводско обслужване на руски език – разглеждане на Барселона, Сарагоса, Мадрид, Толедо, Тарагона, Фигерас, Жирона.  В цената са включени трансферите летище – хотел - летище. Всички трансфери в Испания се осъществяват с автобус. Настаняването е в хотели 3 звезди на база полупансион.

Програма

СЪБОТА - Полет до Барселона. Трансфер. Настаняване в хотела – настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона. Вечеря. Нощувка.

НЕДЕЛЯ - Закуска. Обиколка на забележителностите на Барселона с посещение на хълма Монтжуик и Готическия квартал. Отпътуване за Мадрид. По пътя престой в Сарагоса. Разглеждане на историческия център и катедралата „Св. Богородица от Пилар”. Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ПОНЕДЕЛНИК -  Закуска. Обиколка на забележителностите на Мадрид. По желание срещу доплащане на място – полудневна екскурзия до Толедо, старата столица на Испания. Пешеходна обиколка на града с възможност за посещение на Катедралата и музея Санта Крус. Завръщане в Мадрид. Свободно време с възможност за посещение на музея „Прадо“. Вечеря. Нощувка.

ВТОРНИК - Закуска. Свободен ден в Мадрид. Възможност за посещение на някой от многобройните музеи в града, Кралския дворец или други места и забележителности. Вечеря. Нощувка.

СРЯДА - Закуска. Отпътуване за Коста Дорада с автобус. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Екскурзия до Тарагона – столицата на т.нар. Близка Испания по време на Римската империя. Обиколка на историческата част на града с разглеждане на основните забележителности: римския форум, римския амфитеатър, на който са се провеждали гладиаторските битки, двореца на римския наместник, Катедралата на града, построена през XII век. Обиколката завършва с разходка по булевард „Рамбла Нова” с възможност да се насладите на прекрасна гледка към морето и плажа от т.нар. „Средиземноморски балкон”. Завръщане в Барселона. Вечеря. Нощувка.

ПЕТЪК - Закуска. Целодневна екскурзия до Фигерас и Жирона. Посещение на театъра-музей на Салвадор Дали във Фигерас. Пешеходна разходка из историческия център на Жирона. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

СЪБОТА - Закуска. Трансфер до летището в Барселона.

Дати и Цени

Всички дати за 2016 г. по тази програма са отминали. Нови дати за 2017 г. очаквайте в края на годината.

Отпътуване всяка събота от 20.03.2016 до 31.10.2016

Цени на база полупансион:
Цена на човек в двойна стая – 1059 лв

Цена за трети възрастен в двойна стая – 989 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 839 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 989 лв
Доплащане за индивидуална стая – 380 лв

Цена на самолетен билет София – Барселона – София – предоставя се по заявка (Туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв на човек в посока.

хотели

Настаняването е в хотели 3 звезди на база полупансион.

допълнителна информация

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти.