Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Страсбург - Мюнхен - Залцбург - предколедна

»
Страсбург - Мюнхен - Залцбург - предколедна
Страсбург - Мюнхен - Залцбург - предколедна
Страсбург - Мюнхен - Залцбург - предколедна 2
Страсбург - Мюнхен - Залцбург - предколедна 3
от 599лв.
7 дни
Автобусна екскурзия

Страсбург, столицата на Елзас, е известен със своята катедрала от червен камък, устремила към небето стрелата на една от най-високите камбанарии в Европа, с квартала си „Малка Франция”, най-добре запазеният  цялостен ренесансов ансамбъл от къщи във Франция, но също и с най-стария коледен пазар във Франция. От 1570 г. насам всяка година този весел и уютен панаир се разполага под величествената осанка на катедралата и  привлича гости от цяла Европа.

Екскурзията  е седемдневна и включва 1 нощувка в Загреб  или околности, 3 нощувки в Страсбург или околности, 1 нощувка в Залцбург и богата екскурзоводска програма в Страсбург, Мюнхен, Залцбург, посещение на живописните елзаски градчета Оберне и Колмар. Настаняването е на база нощувка и закуска, в хотели 3 или 2 звезди. 

Програма

03.12.2016 - 05.00 ч. - хотел “Тримонциум” в Пловдив - трансфер Пловдив - София за тези, които желаят / 08.00ч. - отпътуване от София - от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.30 ч. Отпътуване по маршрут София - Белград - Загреб. Вечерта - пристигане в хотела в околностите на Загреб. Настаняване. Нощувка. 

04.12.2016 - Закуска. Отпътуване от хотела. Преход през Словения, Австрия, Германия. Късно вечерта - пристигане в хотела в Страсбург или околности, настаняване в хотела. Нощувка.

05.12.2016 - Закуска. Сутринта - разглеждане забележителностите на града: Катедралата и квартала “Малка Франция”. Възможност за разходка с корабче по каналите на Рейн (цената за билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за шопинг, за разходка из Коледния пазар. Нощувка в Страсбург или околности.

06.12.2016 - Закуска. Посещение на коледните базари на Оберне и Колмар, за да станете свидетели на магията на елзаската Коледа. Коледните базари в Оберне и Колмар са сред най-живописните в Европа и ежегодно привличат стотици хиляди туристи от целия свят. Нощувка в Страсбург или околности.

07.12.2016 - Закуска. Отпътуване за Мюнхен. В ранния следобед - пристигане. Разглеждане на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен - Хофбройхаус, датираща от XVI век. Възможност за разходка из Коледния пазар на „Мариенплац”. Отпътуване за Залцбург. Вечерта – пристигане, настаняване в хотел. Нощувка. 

08.12.2016 - Закуска. Разглеждане на забележителностите на Залцбург: “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац”, градините на замъка Мирабел. Възможност за посещение на коледните базари. Привечер - отпътуване за България. Нощен преход до София по маршрут Залцбург - Любляна - Загреб - Белград - София.

09.12.2016 - Следобед - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Дати и Цени
03.12.2016 - 09.12.2016
599 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Допълнителна седалкаПрочети повече 275 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.