Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

РИМ - самолет - ноемврийска промоция

»
РИМ - самолет - ноемврийска промоция
РИМ - самолет - ноемврийска промоция
РИМ - самолет - ноемврийска промоция 2
РИМ - самолет - ноемврийска промоция 3
от 825лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел Marc Aurelio 4* в Рим, двупосочен самолетен билет, пешеходни обиколки „Класически Рим” и "Бароков Рим" с екскурзовод на български език. Лети се с авиокомпания „Bulgaria Air".

Програма

12.11.2016 – 07.40 ч. – полет София – Рим с авиокомпания „България Ер”. 08.50 ч. – пристигане на летище „Фиумичино”. Трансфер до хотел Marc Aurelio 4*, където може да оставите багажа си. Пешеходна обиколка „Барков Рим” - пл.  “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания” (включена в цената). Самостоятелно придвижване до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка. 

13.11.2016 – Закуска. Пешеходна обиколка „Класически Рим” с екскурзовод на български език: Колизеума (отвън), Форо Романо (отвън),  хълма Капитолия, пл. “Венеция” (включена в цената). Свободно време. Нощувка.

14.11.2016 – Закуска. Свободно време. Възможност за разглеждане на Ватикана - Ватикански музеи, базиликата “Св. Петър”и пл. “Св.Петър” с екскурзовод на български език (с доплащане 85 лв. за възрастен и 69 лв. за деца; необходимо е използването на градски транспорт). Нощувка.

15.11.2016 –Закуска. Трансфер до летище Фиумичино за полет до София с авиокомпания  „България Ер”в 09.30 ч. Пристигане на летище София в 12.15 ч.

Дати и Цени
12.11.2016 - 15.11.2016
825 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Ватикана и Ватикански музеиПрочети повече 85 лв.
Ватикана и Ватикански музеи за деца до 18 г.Прочети повече 69 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Marc Aurelio****  - намира се на около 4 км. от Ватикана.  На 10 мин.пеша от хотела има спирка на метро - „Cornelia”, с помощта на което лесно можете да се придвижите до пл. „Испания” и до Ватикана.  Стаите са оборудвани с климатик, мини бар, сателитна телевизия, телефон и сейф. В хотела има ресторант и бар.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени.  Цената е валидна до изчерпаване на самолетните билети. 

Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация  и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 4-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 6-7 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.