Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Париж - самолет - специална промоция с „България Ер” - петдневна - 19.10.2016

»
Париж - самолет - специална промоция с „България Ер” - петдневна - 19.10.2016
Париж - самолет - специална промоция с „България Ер” - петдневна - 19.10.2016
Париж - самолет - специална промоция с „България Ер” - петдневна - 19.10.2016 2
Париж - самолет - специална промоция с „България Ер” - петдневна - 19.10.2016 3
от 899лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Скъпи пътешественици, макар и промоционална, тази екскурзия ви предлага всички удобства. Лети се с  авиокомпания "България Ер", която каца на летище "Шарл де Гол", което отстои на 35 км или  40 минути от града, а не на летище "Бове", което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. В самолета има кетъринг и обслужване на български език. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града - на пешеходно разстояние от различни забележителности на града и много оживени улици, булеварди и площади. Допълнителните екскурзии се осъществяват от професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае  не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула.  

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси. Лети се с „България Ер”. 

Програма

19.10.2016 (сряда) – 07:20 ч. – отпътуване от летище София с полет на „България Ер”. 09:20 ч. - кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер (с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България), настаняване в хотела. Свободен ден. Програма по желание - полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея „Гревен“ и завършва на площад „Конкорд“. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

20.10.2016 (четвъртък) Закуска. Целодневна панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата започва от музея „Гревен“ и включва: квартала „Монмартр“ (базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд – разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка. 

21.10.2016 (петък) – Закуска. Полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език – по желание (с доплащане 40 лв. при предварителна заявка и заплащане в България): Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината „Тюйлери“, площад „Конкорд”. Програмата започва от музея „Гревен“. След обяд програма по желание - посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините). Програмата започва от площад „Конкорд“. Нощувка.

22.10.2016 (събота) – Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи – музея „Лувър“, музея „Гревен“ (на восъчните фигури) и пр. или на Евродисни. Нощувка.

23.10.2016 (неделя) – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището (с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България). 10:20 ч. – oтпътуване от летище „Шарл де Гол”. 14:00 ч. – кацане на летище София.

Дати и Цени

Пакетна цена, самолетен билет с „България Ер” с включен багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж, летищни такси, 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди,  1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването.

При отказ на клиента от пътуване, Руал Травел възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача

допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за трансфер 100 лв.
Пти Пале и Шан-з-ЕлизеПрочети повече 45 лв.
Пти Пале и Шан-з-Елизе за деца до 11 г.Прочети повече 35 лв.
Панорамна обиколка на ПарижПрочети повече 80 лв.
Пешеходна обиколка на ПарижПрочети повече 40 лв.
Версай и ДефансПрочети повече 119 лв.
Версай и Дефанс за деца и младежи до 26 г.Прочети повече 89 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A Хотел Modern Montmartre**Разположен в квартала Монмартр (на 5 мин от Мулен Руж и от площад "Клиши").

Категория B Хотел Nord et Champagne**Разположен в 10 район на Париж на 5 мин от спирка на метрото: Poissonnière.

Категория С - Хотел Victoria** - Централно разположен, на 7-8 мин. пеша от Гранд Опера и от галериите Лафайет, на 2 мин пеша от музея Гревен.

допълнителна информация

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд”  е около 69 EUR  за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд”  + „Диснистудио” - около 74 EUR  за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.

2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за един от двата парка - „Дисниленд” или "Дисни Студио", струва 95 EUR  възрастни, 80 EUR деца под 11 г; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 105 EUR  възрастни, 90  EUR деца под 11 г.