Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Париж с "Wizz Air" септември и октомври 2016

»
Париж с "Wizz Air" септември и октомври 2016
Париж с "Wizz Air" септември и октомври 2016
Париж с "Wizz Air" септември и октомври 2016 2
Париж с "Wizz Air" септември и октомври 2016 3
от 620лв.
4 дни / 5 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Промоционални пакети с 3 или 4 нощувки в Париж. Цените са валидни за месеците септември и октомври, при отпътуване всеки понеделник, сряда, петък и неделя и подлежат на препотвърждаване.

Програма

 „Wizz Air” e нискотарифна авиокомпания. Лети от Терминал 1 на летище София до летище Бове, разположено на около 80 км. от центъра на Париж. В пакетната цена е заложена цена на самолетния билет (вкл.летищни такси), в която е включен 1 брой малък салонен багаж до 10 кг. Багаж за чекиране в багажното отделение на самолета се доплаща: 71 лв. в една посока за 1 брой багаж до 23 кг; 91 лв. в една посока за 1 брой багаж до 32 кг; голям салонен багаж - 28 лв. на посока. Чекирането става онлайн (туроператорът може да го извърши вместо Вас). Безплатни напитки и храна на борда не се предлагат.

Свободните места по посочените цени са ограничени.  Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 70% от цената и сключен договор за организирано пътуване.

Доплащането се извършва най-късно 14 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Дати и Цени

Отпътуване – понеделник, сряда, петък и неделя

Предлагаме Ви промоционален пакет, включващ самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air, 3 или 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел.

Табл. 1. Пакетни цени, включващи 3 нощувки със закуски в централно разположени хотели, двупосочен самолетен билет на „Wizz Air”, летищни такси.

Хотел

Цена на човек в двойна стая

Доплащане за единична стая

VICTORIA 2*

620 лв.

265 лв.

HAVANE 3*

660 лв.

295 лв.

Табл. 2. Пакетни цени, включващи 4 нощувки със закуски в централно разположени хотели, двупосочен самолетен билет на „Wizz Air”, летищни такси. 

Хотел

Цена на човек в двойна стая

Доплащане за единична стая

VICTORIA 2*

670 лв.

352 лв.

HAVANE 3*

710 лв.

390 лв.

Цените са валидни за периода 01.09.2016 – 31.10.2016. Цена за трети възрастен се предоставя при запитване.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди,  1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

хотели

VICTORIA 2* - Хотелът е разположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards.

HAVANE 3* - Хотелът е разположен в непосредствена близост до Фоли Бержер, недалеч от Операта Гарние, на 10 мин. пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards.

допълнителна информация

Wizz Air” e нискотарифна авиокомпания. Лети от Терминал 1 на летище София до летище Бове, което се намира на 70 км. от Париж. В пакетната цена е заложена цена на самолетния билет (вкл.летищни такси), в която е включен 1 брой малък ръчен багаж до 10 кг. с размери 42х32х25 см. Ако ръчният Ви багаж надвишава размерите за малък ръчен багаж, но не е над 56 x 45 x 25 см, можете да го вземете на борда срещу такса от 28 лв. Багаж за чекиране в багажното отделение на самолета се доплаща – 71 лв. в една посока за 1 брой багаж до 23 кг; 91 лв. в една посока за 1 брой багаж до 32 кг. Чекирането става на място на летището или онлайн в завсимост от условията на авиокомпанията. Безплатни напитки и храна на борда не се предлагат.