Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Солун

»
Нова година - Солун
Нова година - Солун
Нова година - Солун 2
Нова година - Солун 3
от 425лв.
4 дни
Автобусна екскурзия
Програма

ПЪРВИ ДЕН 29.12.2016: Отпътуване от София-Стадион Васил Левски в 7:00 часа по маршрут: Дупница- Благоевград- Сандански- КПП Кулата. Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея  /курортната част на Солун/. Настаняване в хотел Santa Beach 3+*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН 30.12.2016: Закуска.По желание еднодневна  екскурзия до Едеса- българският град Воден, с посещение на красивите водопади. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН 31.12.2016: Закуска. Свободен ден или по желание посещение на MEDITERRANEAN COSMOS MALL с възможност за шопинг, обяд, разходка /около 4 часа престой /. Обратно в хотела. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН 01.01.2017: Закуска. Свободно време. От 13:00 Празничен брънч с узо и мезета. 14:00 – Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

Дати и Цени

29.12.2016- 01.01.2017

Цената е на човек в двойна стая:

Цена :

На човек

На човек в двойна стая

425.00 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

373.00 лв.

Единична стая

543.00 лв.

Дете от 0 – 11.99 год. с двама възрастни в стая

174.00 лв.

хотели допълнителна информация

ЗАБЕЛЕЖКИ:

  • За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на препотвърждение.
  • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря /и не само/  е абсолютно забранено.

Минимален брой туристи- 40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

  • Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
  • За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. 
  • За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени / документи или други независещи от туроператора причини.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  • Депозит – 30% от пакетната цена; 
  • Доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗД Евроинс АД, гр. София, 

  • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 4.00 лв. 
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка - 8.00 лева за престоя. 
  • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 евро срещу сумата от 8.00 лева.

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.