Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Остров Лефкада

»
Нова година - Остров Лефкада
Нова година - Остров Лефкада
Нова година - Остров Лефкада 2
Нова година - Остров Лефкада 3
от 339лв.
4 дни
Автобусна екскурзия
Програма

ПЪРВИ ДЕН: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Nirikos 3* - в  столицата на о-ва Лефкас . Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: Закуска. През този ден предлагаме екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” – посещение на  по - интересните туристически места: манастира Панагия Фанеромени, плажа Катизма - фото пауза. От селището Нидри ще направим кратък круиз /около 2 часа / покрай съседните известни о-ви: Меганиси, Скорпио, Скорпиди и Мадури. Пристигане обратно в хотела. Вечеря.Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание екскурзия до Превеза, Никополис и Парга. Град Превеза е областен град, разположен на нос Актиум и според една от теориите за възникването му е основан от войските на цар Симеон I през  X век, които са разположили тук своя лагер при обсадата на гр. Никополис. Град Никополис е бил най-важният град в областта до XVIII-XIX век. Той е основан от Октавиан Август – 1-ият Римски Император след победата му над Марк Антоний и Клеопатра. Тук спираме за фото пауза. Парга – прекрасен курорт на Йонийското крайбрежие, разположен на два изключително красиви залива и с много богата история. Една разходка от древни времена до съвремието. Вечерта – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

ТРАНСФЕРИ ИЗВЪН СОФИЯ

Град

Място на тръгване

Час на тръгване

Цена за доплащане

Пловдив

OMV – до х-л Санкт Петербург

3:30 часа

25.00 лв.

Пазарджик

SHELL – на магистралата

3:50 – 4:00часа

25.00 лв.

 

Дати и Цени

29.12.2016 – 01.01.2017г.

Цена ранни записвания е валидна до 10/11/2016 и 100% платен пакет.

Цена на човек,  в лева

Цена

Редовни цени

На чoвек в двойна стая

339 лв

365 лв

Трети възрастен в двойна стая

285 лв

310 лв

Доплащане за Единична стая

100 лв

100 лв

Дете от 0-9.99 г. с двама възрастни в стая

145 лв

155 лв

За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 90.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на препотвърждение.

хотели

хотел  Nirikos 3* - http://www.nirikos.gr

допълнителна информация

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ: при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

  • Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители –
  • Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

  • депозит – 30% от пакетната цена;
  • доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

ТУРОПЕРАТОРЪТ” е сключил застраховка “Отговорност на Туроператор” с ЗД Евроинс АД, гр. София.

  • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 4.00 лв.
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка -  8.00 лева за престоя.
  • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 евро срещу сумата от 8.00 лева.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини.

Забележка: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

Празничната Новогодишна Вечеря е по меню. Няма включени напитки. Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря ( и не само) е абсолютно забранено.

Новогодишно меню: Индивидуална салата, зеленчукова или друга традиционна супа, плато сирена и ордьоври (за 3-ма човека), Пълнено свинско руло със сос от сливи, картофи и/или ориз, новогодишен десерт, шампанско