Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Лондон - самолет - шестдневна

»
Нова Година - Лондон - самолет - шестдневна
Нова Година - Лондон - самолет - шестдневна
Нова Година - Лондон - самолет - шестдневна 2
Нова Година - Лондон - самолет - шестдневна 3
от 1448лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, трансфери,  екскурзоводска програма на български език. Лети се с „Бритиш Еъруейз” или с „България Ер”. 

Програма

29.12.2016 - Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

30.12.2016 - Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”,  крепостта Тауър, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Бритиш мюзиъм с екскурзовод на български (доплащане 25 лв на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на  български). Участието в разглеждането на Бритиш мюзиъм се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка. 

31.12.2016 - Закуска. Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (доплащане 80 лв на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в двореца Уиндзор и в колежа Итън). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за разходка из Хайд парк. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка. 

01.01.2017 - Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 80 лв на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич, екскурзовод на  български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка. 

02.01.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за разглеждане с екскурзовод на български на крепостта Тауър и на квартала Ийст енд (доплащане 60 лв на човек - цената включва екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в Тауър, която се заплаща на място; програмата включва разглеждане на крепостта Тауър, разходка из Йист енд „по стъпките на Джак Изкормвача”, разходка по пазара Спитълфийлд, разглеждане на църквата „Крайст Чърч” и за отмора – възможност да пиете по една бира в пъбовете, обвеяни с легенди). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

03.01.2017 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Дати и Цени
29.12.2016 - 03.01.2017
1448 лв. Резервирай

Възможно е през 2016 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за Бритиш мюзиъмПрочети повече 25 лв.
Доплащане за Уиндзор и ИтънПрочети повече 80 лв.
Доплащане за корабче по Темза до ГринуичПрочети повече 80 лв.
Доплащане за Тауър и Йист ендПрочети повече 60 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - ранно настаняване - ниво мецанинПрочети повече 129 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - ранно настаняване - ниво мецанин - за деца до 12г.Прочети повече 65 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - ранно настаняване - основно нивоПрочети повече 156 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - ранно настаняване - основно ниво - за деца до 12г.Прочети повече 78 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - късно настаняване - ниво мецанинПрочети повече 199 лв.
Новогодишна вечеря в PLANET HOLLYWOOD - късно настаняване - основно нивоПрочети повече 225 лв.
Новогодишна вечеря в STRAND PALACEПрочети повече 235 лв.
Новогодишна вечеря в STRAND PALACE за деца до 10 г.Прочети повече 118 лв.
Новогодишна вечеря в MEDIEVAL BANQUETПрочети повече 255 лв.
Новогодишна вечеря в MEDIEVAL BANQUET за деца до 17 г.Прочети повече 189 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: Royal National***

Категория В: Tavistock***

Категория С: President***

Категория D: Imperial***

Категория E: Holiday Inn Bloomsbury****

Royal National***President***Tavistock*** и Imperial*** се намират на „Ръсел Скуеър”, на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”.

Holiday Inn Bloomsbury**** се намира на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”.

Важно: Настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи.

допълнителна информация

Билети за музикални представления: При заявка от страна на клиентите, „Руал Травел” може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала Ковънт Гардън. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА  ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”,  и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета. 

При заявка от страна на клиенти, непътуващи по тази програма, туроператорът може да закупи билети за мюзикъл. Заплаща се цената на билета + 50 лв. такса за закупуване на билета.