Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Лисабон

»
Нова Година - Лисабон
Нова Година - Лисабон
Нова Година - Лисабон 2
Нова Година - Лисабон 3
Нова Година - Лисабон 4
от 1369лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията e шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лисабон, трансфери, екскурзоводска програма на български език. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

27.12.2016 – 20.45 ч. отпътуване от летище София за Лисабон с директен полет на „България Ер“ 23:00 ч. кацане в Лисабон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

28.12.2016 - Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на  български език: квартала Белем: манастира Херонимос (с църквата), кулата Белем, Паметника на откривателите; Булевард Либердаде, площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора Санта Джуста. Свободно време. Нощувка.

29.12.2016 - Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв. при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Таксата за вход за замъка Пена 9 Евро се заплаща на място. Нощувка.

30.12.2016 - Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш с доплащане 142 лв. + такса за вход в Баталя (около 8 евро) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на  български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка.

31.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Океанариума, възможност за разходка из Парка на Нациите. По желание Новогодишна вечеря в традиционен фадо ресторант с програма на живо (с допллащане). Нощувка.

01.01.2017 - Закуска. Свободен ден. Разполагате с вашата хотелска стая до трансфера в 22.00 ч. Нощувката е платена. 22:00 ч. трансфер до летището. 23:50 ч. отпътуване за София с директен полет на „България Ер“. 06:00 ч. на 02.01.2017 пристигане на летище София.

Дати и Цени
27.12.2016 - 01.01.2017
1369 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 2,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и ЕщорилПрочети повече 142 лв.
Доплащане за екскурзия до Фатима, Баталя и ОбидушПрочети повече 142 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: хотел Jorge V***

Категория B: хотел Nacional***  

Категория C: хотел Turim Avenida Liberdade****

Хотелите са централно разположени, в непосредствена близост до пл. „Маркеш де Помбал”, до парка Едуардо VII, на около 20 мин. пеша от стария град (пл. „Росио”).

допълнителна информация

Варианти за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2016.

ВАЖНО: При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 2,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.