Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Лисабон

»
Нова Година - Лисабон
Нова Година - Лисабон
Нова Година - Лисабон 2
Нова Година - Лисабон 3
Нова Година - Лисабон 4
от 1369лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията e шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лисабон, трансфери, екскурзоводска програма на български език. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

27.12.2016 – 20.45 ч. отпътуване от летище София за Лисабон с директен полет на „България Ер“ 23:00 ч. кацане в Лисабон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

28.12.2016 - Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на  български език: квартала Белем: манастира Херонимос (с църквата), кулата Белем, Паметника на откривателите; Булевард Либердаде, площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора Санта Джуста. Свободно време. Нощувка.

29.12.2016 - Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв. при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Таксата за вход за замъка Пена 9 Евро се заплаща на място. Нощувка.

30.12.2016 - Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш с доплащане 142 лв. + такса за вход в Баталя (около 8 евро) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на  български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка.

31.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Океанариума, възможност за разходка из Парка на Нациите. По желание Новогодишна вечеря в традиционен фадо ресторант с програма на живо (с допллащане). Нощувка.

01.01.2017 - Закуска. Свободен ден. Разполагате с вашата хотелска стая до трансфера в 22.00 ч. Нощувката е платена. 22:00 ч. трансфер до летището. 23:50 ч. отпътуване за София с директен полет на „България Ер“. 06:00 ч. на 02.01.2017 пристигане на летище София.

Дати и Цени
27.12.2016 - 01.01.2017
1369 лв. няма места

ВАЖНО: При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 2,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и ЕщорилПрочети повече 142 лв.
Доплащане за екскурзия до Фатима, Баталя и ОбидушПрочети повече 142 лв.
Новогодишна вечеря в CAFE LUSOПрочети повече 255 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: хотел Jorge V***

Категория B: хотел Nacional***  

Категория C: хотел Turim Avenida Liberdade****

Хотелите са централно разположени, в непосредствена близост до пл. „Маркеш де Помбал”, до парка Едуардо VII, на около 20 мин. пеша от стария град (пл. „Росио”).

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 2,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.