Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година в Кавала STOP SALE

»
Нова Година в Кавала STOP SALE
Нова Година в Кавала STOP SALE
Нова Година в Кавала STOP SALE 2
Нова Година в Кавала STOP SALE 3
от 455лв.
4 дни
Автобусна екскурзия
Програма

ПЪРВИ ДЕН: Отпътуване от София в 7:00 часа по маршрут София - ГКПП Кулата.  Посещение на Драма и разглеждане на коледното градче Онируполи (“Град на мечтите“) –изпълнен с разнообразни тематични къщички, които наподобяват тези на приказните герои и предлагат различни коледни продукти в съчетание с коледна музика и много светлини. Можете да опитате традиционни сладкиши и да посетите коледното дърво, на което да закачите Вашите желания! Свободно време. Пристигане в Кавала след обяд. Настаняване в хотел GALAXY 4* - хотелът с най-добро местоположение в Кавала. Идеален център, с прекрасен фронтален изглед към морето. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: Закуска. Панорамна туристическа обиколка на града: Църквата “Св. Богородица”, Пристанището, Паметника и къщата на Мохамед Али, Аквадукта, Крепостната стена и др. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: Свободен ден или по желание екскурзия до о-в Тасос – сутринта се взема ферибот от с. Керамоти /автобусът не се качва /. Свободно време в столицата на острова Лимена –за шопинг, разходка и обяд. След обяд връщане обратно в Кавала. Свободно време. Вечерта - ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторант “Филипос“ на хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:  Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

Дати и Цени

STOP SALE BUS, останали са само стаи със собствен транспорт. Цени при запитване.

29.12.2016- 01.01.2017          

Цена на човек, за пакет, в евро и лева

Цена

На човек в двойна стая – City View

 455.00 лв.

Единична стая – City View

 576.00 лв.

Трети възрастен в двойна стая City & Sea View

 376.00 лв.

Доплащане за изглед море, на стая, за целия престой

 50.00 лв.

Дете 0-3.99 г. в двойна  стая с двама възрастни 

 115.00 лв.

Дете 4-11.99 г. в двойна  стая с двама възрастни

 267.00 лв.

хотели

Хотел Galaxy 4* – www.airotel.gr

допълнителна информация
 • Празничната Новогодишна Вечеря е на блок маса. Включени са: наливно вино, бира и безалкохолни напитки БЕЗЛИМИТНО. Програмата е с DJ.  За децата се предлага детско меню с безалкохолни напитки.
 • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря (и не само)  е абсолютно забранено.
 • За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60 лева от пакетната цена. Те не ползват и застраховка.
 • МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека
 • ​СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
 • За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. 
 • За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 • Депозит – 30% от пакетната цена;
 • Доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператор” .

 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 4.00 лв.
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка -  8.00 лева за престоя.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 8.00 лева.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените     допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване:

 • Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят.
 • Настаняването в автобуса става по време на записване.
 • Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /.
 • Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора /освен ако не е пътуване с цел пазаруване.