Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Белград - четиридневна

»
Нова Година - Белград - четиридневна
Нова Година - Белград - четиридневна
Нова Година - Белград - четиридневна 2
Нова Година - Белград - четиридневна 3
от 355лв.
4 дни
Автобусна екскурзия

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки в Белград и разглеждане с екскурзовод забележителностите на града, факултативна екскурзия до Нови Сад и разглеждане на Ниш. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотел 3 звезди.

Програма

30.12.2016 - 04.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”.  Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут София – Ниш – Белград. Около обяд пристигане в Белград. Разходка по централната улица „Княз Михаил”, възможност за разходка из Калемегдан (Белградската крепост) и разглеждане на военноисторическия музей, който се намира в самата крепост. Настаняване в хотела. Нощувка.

31.12.2016 - Закуска. Панорамна обиколка на Белград – Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепоста ’’Калемегдан”, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Свободно време. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2017 - Закуска. Свободен ден в Белград или факултативна полудневна екскурзия до областта Войводина с разглеждане на Нови Сад и Сремски Карловци - с доплащане 25 лв за възрастни и 15 лв за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 участника. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада пред кметството, католическата катедрала „Света Богородица”, православната църква „Свети Георги”, синагогата. Фотопауза на Петроварадинската крепост – една от най-впечатляващите крепости в Югоизточна Европа, кацнала живописно на един хълм над Дунава на 3 км от Нови сад. Разходка из Сремски Карловци: Патриаршеския дворец, Съборната църква, Старата гимназия. Възможност за посещение на винарна и дегустация на вина в Сремски Карловци – център на известен винарски район. Завръщане в Белград. Свободно време. Нощувка.

02.01.2017 - Закуска. Отпътуване от Белград. Разглеждане на Ниш: пешеходна разходка в центъра на града: площад „Крал Милан” с паметника на освободителите на града, пешеходната търговска улица „Обреновичева”, университета, кметството, крепостта. Вечерта пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Дати и Цени
30.12.2016 - 02.01.2017
355 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки в Белград туристите заплащат градска такса (city tax) в размер на около 1,30 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. 

допълнителни услуги
Услуга Цена
Екскурзия до Нови СадПрочети повече 25 лв.
Екскурзия до Нови Сад за деца до 18 г.Прочети повече 15 лв.
Новогодишна вечеря в СиренаПрочети повече 100 лв.
Новогодишна вечеря в ТалияПрочети повече 110 лв.
Новогодишна вечеря в Талия за деца от 6 до 12 г.Прочети повече 57 лв.
Новогодишна вечеря в Сава центърПрочети повече 195 лв.
Новогодишна вечеря в Сава център за деца от 6 до 12 г.Прочети повече 90 лв.
Новогодишна вечеря в ЙезероПрочети повече 250 лв.
Новогодишна вечеря в ТашмайданПрочети повече 90 лв.
Допълнителна седалкаПрочети повече 99 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Holiday Inn Express Belgrade – City 3* - много добър централно разположен хотел, намира се в близост до плошада с паметника на Вук Караджич и на 25 мин. пешеходно разстояние от централната улица „Княз Михаил”.

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Белград туристите заплащат градска такса (city tax) в размер на около 1,30 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.