Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Белград - тридневна

»
Нова Година - Белград - тридневна
Нова Година - Белград - тридневна
Нова Година - Белград - тридневна 2
Нова Година - Белград - тридневна 3
от 249лв.
3 дни
Автобусна екскурзия

Екскурзията е тридневна и включва 2 нощувки в Белград и разглеждане с екскурзовод забележителностите на града. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 4 звезди.

Програма

30.12.2016 - 04.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут София – Ниш – Белград. Около обяд пристигане в Белград. Разходка по централната улица „Княз Михаил”, възможност за разходка из Калемегдан (Белградската крепост) и разглеждане на военноисторическия музей, който се намира в самата крепост. Настаняване в хотела. Нощувка.

31.12.2016 - Закуска. Панорамна обиколка на Белград – Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепоста ’’Калемегдан”, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Свободно време. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2017 - Закуска. Около 12.00 ч. отпътуване по маршрут Белград – Ниш – София. Вечерта пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Дати и Цени
30.12.2016 - 01.01.2017
249 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки в Белград туристите заплащат градска такса (city tax) в размер на около 1,30 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. 

допълнителни услуги
Услуга Цена
Новогодишна вечеря в СиренаПрочети повече 100 лв.
Новогодишна вечеря в ТалияПрочети повече 110 лв.
Новогодишна вечеря в Талия за деца от 6 до 12 г.Прочети повече 57 лв.
Новогодишна вечеря в Сава центърПрочети повече 195 лв.
Новогодишна вечеря в Сава център за деца от 6 до 12 г.Прочети повече 90 лв.
Новогодишна вечеря в ЙезероПрочети повече 250 лв.
Новогодишна вечеря в ТашмайданПрочети повече 90 лв.
Допълнителна седалкаПрочети повече 99 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категодия A: 
Хотел Excelsior Belgrade 3* - централно разположен в близост до Парламента и на 10 мин. пешеходно разстояние от централната улица „Княз Михаил”, на 20 мин. от парка Калемегдан и на 15 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”.

Категория B: 
Хотел Belgrad City 3*
- намира се на Савски площад, на 20 мин. пешеходно разстояние от централната улица „Княз Михаил”, на 30 мин. от парка Калемегдан и на 30 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”, настаняването е в тризвездната част на хотела – това уточнение се налага, тъй като хотелът има и четиризвездна част;
Хотел Kasina 3* - намира се на площад “Теразие”, на 5 мин. пешеходно разстояние от централната улица „Княз Михаил”, на 20 мин. от парка Калемегдан и на 15 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”;
Хотел Rex 3* - намира се в близост до парка „Газела” и едноимения мост над р. Сава, на 20 мин. пешеходно разстояние до катедралата „Св. Сава”, на 25 мин. пешеходно разтояние от централната улица „Княз Михаил”, на 35 мин. от парка Калемегдан и на 35 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”.

Категория C:
Хотел Queen’s Astoriya Design 4*
- намира се близо до Савски площад, на 20 мин. пешеходно разстояние от централната улица „Княз Михаил”, на 30 мин. от парка Калемегдан и на 30 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”.

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Белград туристите заплащат градска такса (city tax) в размер на около 1,30 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.