Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Барселона - Мадрид

»
Нова Година - Барселона - Мадрид
Нова Година - Барселона - Мадрид
Нова Година - Барселона - Мадрид 2
Нова Година - Барселона - Мадрид 3
от 1639лв.
7 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията e седемдневна и включва 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел 3 или 4 звезди в Барселона, 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел 4 звезди в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище - хотел - летище. Лети се с авиокомпании „България Ер”, „Иберия”, „Ер Еуропа” или „Вуелинг” както следва: отсечките София – Барселона и Мадрид – София са с „България Ер”, а отсечката Барселона – Мадрид е с „Иберия”, „Ер Еуропа” или „Вуелинг”.

Програма

27.12.2016 - Полет София – Барселона в 13:20 ч. Пристигане в Барселона в 15:20 ч. Трансфер. Настаняване  в  хотела. Нощувка.

28.12.2016 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Аквариума, зоологическата градина, музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо и пр. По желание - факултативна програма с екскурзовод на български – посещение на шедьовъра на Гауди – църквата Саграда Фамилия (с доплащане 38 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва богата беседа на български за разглеждане на интериора на църквата, слушалки по време на визитата и не включва такса за вход, която се заплаща на място - 15 евро за възрастни, 13 евро за ученици, студенти и пенсионери, за деца до 10 години – безплатно; обиколката се организира при минимум 10 участника). Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 155 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

29.12.2016 - Закуска. Обиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Барселона (включена в цената): пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. “Колумб”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. “Испания”, хълма Монджуик. По желание – посещение на парка Гюел - едно от най - впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 30 лв и предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на  български по време на визитата, таксата за вход в парка; посещението се организира при минимум 10 участника). Свободно време. Нощувка.

30.12.2016 - Закуска. Трансфер до летището. Полет Барселона - Мадрид. Пристигане в Мадрид. Трансфер. Настаняване  в хотела. Свободно време. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

31.12.2016 - Закуска. Сутринта - обиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Мадрид (включена в цената): пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободно време. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на  български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал” и „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

02.01.2017 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. 15.40 – трансфер до летището. Полет Мадрид – София в 18:40 ч. Пристигане в София в 23:05 ч.

Дати и Цени
27.12.2016 - 02.01.2017
1639 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Саграда ФамилияПрочети повече 38 лв.
Вечеря с фламенко шоу в БарселонаПрочети повече 155 лв.
Фламенко шоу в Барселона с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Парка ГюелПрочети повече 30 лв.
Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече 138 лв.
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Мадридските потайностиПрочети повече 47 лв.
Екскурзия до ТоледоПрочети повече 149 лв.
Новогодишна вечеря в SANDOПрочети повече 220 лв.
Новогодишна вечеря в SANTO DOMINGOПрочети повече 295 лв.
Новогодишна вечеря в TORRES BERMEJASПрочети повече 305 лв.
Новогодишна вечеря в TORRES BERMEJAS за деца до 12 г.Прочети повече 220 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A:

  • Мадрид - хотел Florida Norte**** (зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара)
  • Барселона - хотел Sansi Diputacio**** (близо до пл. „Каталуния”)

Категория B:

  • Мадрид - хотел Florida Norte**** (зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара)
  • Барселона - хотел Gargallo Suizo*** (в Готическия квартал)

Категория C:

  • Мадрид - хотел Arosa**** (в непосредствена близост до „Гран Виа” и „Пуерта дел Сол”)
  • Барселона - хотел Sansi Diputacio**** (близо до пл. „Каталуния”)

Категория D:

  • Мадрид - хотел Santo Domingo**** (съвсем близо до „Гран Виа” и пл. „Испания”)
  • Барселона - хотел Sansi Diputacio**** (близо до пл. „Каталуния”)

Категория E:

  • Мадрид - хотел Santo Domingo**** (съвсем близо до „Гран Виа” и пл. „Испания”)
  • Барселона - хотел H10 Casanova**** (съвсем близо до пл. „Каталуния”)
допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.