Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Коледа – Париж – самолет – петдневна

»
Коледа – Париж – самолет – петдневна
Коледа – Париж – самолет – петдневна
Коледа – Париж – самолет – петдневна 2
Коледа – Париж – самолет – петдневна 3
от 1295лв.
5 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер”.

Програма

23.12.2016 - Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" по желание (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г.). Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

24.12.2016 - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка Тюйлери, площад “Конкорд”. Свободен следобед. 12.00 ч. – по желание посещение на двореца Версай (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г.- цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Вечерта – възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2016 - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд- разглеждане на острова Сите (катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

26.12.2016 – Закуска. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Свободен следобед. По желание посещение на Лувъра (доплащане 75 лв. за възрастен; 45 лв. за деца под 18 г.- цената включва такса резервация, входен билет, екскурзоводска беседа на български език и слушалки). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 10 участници. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

27.12.2016 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Дати и Цени
23.12.2016 - 27.12.2016
1295 лв. Резервирай

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета или да обядвате или вечеряте на корабче по Сена, да си направите резервацията преди заминаването Ви за екскурзията, тъй като местата са ограничени. Записването става само по телефона или в офис на Руал Травел.

допълнителни услуги
Услуга Цена
ВерсайПрочети повече 119 лв.
Версай за деца и младежи до 26 г.Прочети повече 89 лв.
Пти Пале и Шан-з-ЕлизеПрочети повече 45 лв.
Пти Пале и Шан-з-Елизе за деца до 11 г.Прочети повече 35 лв.
ЛувъраПрочети повече 75 лв.
Лувъра за деца под 18 г.Прочети повече 45 лв.
Коледна вечеря в NOS ANCETRES LES GAULOISПрочети повече 130 лв.
Коледна вечеря в NOS ANCETRES LES GAULOIS за деца до 12г.Прочети повече 80 лв.
Коледна вечеря в LA BONNE FRANQUETTEПрочети повече 150 лв.
Коледна вечеря на корбаче по Сена - Service EleganceПрочети повече 250 лв.
Коледна вечеря на корбаче по Сена - Service PrivilegeПрочети повече 310 лв.
Коледна вечеря на корбаче по Сена - Service PremierПрочети повече 390 лв.
Коледен обяд на корбаче по Сена - Service EleganceПрочети повече 145 лв.
Коледен обяд на корбаче по Сена - Service PrivilegeПрочети повече 165 лв.
Коледен обяд на корбаче по Сена - Service PremierПрочети повече 190 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: Victoria**

Категория B: Opera Lafayette***

Категория C: Havane***

Категория D: Best Western Ronceray Opéra***

Категория E: Mondial***

Категория F: Mercure Montmarte Sacre Couer****(стаи стандарт)

Категория G:  Villa Opera Drouot ****(стаи стандарт)

Категория H: Crowne Plaza Paris République****(стаи стандарт)

Категория I: Millennium Hotel Paris Opera**** (стаи стандарт)

ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

допълнителна информация

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Как да посетите „Евродисни” от Париж:

  1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.
  2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 95 EUR възрастни, 80 EUR деца под 11 г; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 105 EUR възрастни, 90 EUR деца под 11 г.