Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Класическа Испания - с екскурзовод на руски

»
Класическа Испания - с екскурзовод на руски
Класическа Испания - с екскурзовод на руски
Класическа Испания - с екскурзовод на руски 2
Класическа Испания - с екскурзовод на руски 3
от 999лв.
8 дни
Самолетна екскурзия

Барселона - Валенсия - Гранада - Севиля - Кордоба - Толедо - Мадрид - Сарагоса

Екскурзията включва 2 нощувки в Барселона или в околностите на Барселона, 2 нощувки в Мадрид, 1 нощувка в Аликанте/или Коста Бланка, 1 нощувка в Гранада, 1 нощувка в Севиля, екскурзоводско обслужване на руски език – разглеждане на Барселона, Валенсия, Мадрид, Толедо, Гранада, Севиля, Кордоба, Сарагоса. Всички трансфери в Испания се осъществяват с автобус. Настаняването е в хотели 3 и 4 звезди на база закуска или полупансион (избира се базата на изхранване).

Програма

СЪБОТА - Полет до Барселона. Трансфер. Настаняване в хотела – настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона. Вечерна разходка „Фонтани и светлини”, за тези които пристигат преди 17:00 ч. Нощувка.

НЕДЕЛЯ - Закуска. Обиколка на забележителностите на Барселона – Готическия квартал, Катедралата, архитектурния модернизъм на Антонио Гауди - Саграда Фамилия и къщите Каса Батльо и Каса Мила. Отпътуване за Валенсия. Посещение на историческия център и катедралата. Отпътуване за Аликанте. Настаняване в хотел. Нощувка.

ПОНЕДЕЛНИК -  Закуска. Отпътуване за Гранада. Посещение на Хенералифе, лятната резиденция на кралете на Гранада (14 век) и на дворцовия комплекс Алхамбра, “червения замък”, една от най-забележителните крепости, сътворени от човешка ръка. Настаняване в хотел. Нощувка.

ВТОРНИК - Закуска. Отпътуване за Севиля. Настаняване в хотела. Следобед - обиколка на забележителностите на Севиля, разглеждане на Катедралата, посещение на стария еврейски квартал, Барио де Санта Круз. Свободно време. Вечерта – възможност за посещение на фламенко шоу срещу допълнително заплащане на място. Нощувка.

СРЯДА - Закуска. Отпътуване за Кордоба. Кратък престой в Кордоба с разглеждане забележителностите на града и посещение на джамията - катедрала на Кордоба. Престоят в Кордоба е около 2 часа и половина. Отпътуване за Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Сутринта – обиколка на Толедо: разглеждане на Катедралата, църквата Санто Томе с шедьовъра на Ел Греко – „Погребението на граф де Оргас”. Завръщане в Мадрид. Следобед – обиколка на забележителностите на Мадрид. Свободно време с възможност за посещение на музея „Прадо“. Нощувка.

ПЕТЪК - Закуска.  Отпътуване за Сарагоса. Посещение на  катедралата „Св. Богородица от Пилар”. Свободно време. Отпътуване за Барселона. Късно вечерта – пристигане, настаняване в хотела (настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона). Нощувка.

СЪБОТА - Закуска. Трансфер до летището в Барселона.

Дати и Цени

Всички дати за 2016 г. по тази програма са отминали. Нови дати за 2017 г. очаквайте в края на годината.

Гарантирано отпътуване - всяка събота от 09.01.2016 до 31.10.2016 включително.

Цени на база закуска:
Цена на човек в двойна стая – 999 лв
Цена за трети възрастен в двойна стая – 930 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 828 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 930 лв
Доплащане за индивидуална стая – 430 лв

Цени на база полупансион:
Цена на човек в двойна стая – 1169 лв
Цена за трети възрастен в двойна стая – 1099 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 939 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1099 лв
Доплащане за индивидуална стая – 430 лв

Цена на самолетен билет София – Барселона – София – предоставя се по заявка (Туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв на човек в посока.

хотели

Настаняването е в хотели 3 и 4 звезди на база закуска или полупансион (избира се базата на изхранване).

допълнителна информация

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти. В случай че е невъзможно да се посети двореца Алхамбра по независещи от туроператора причини, на негово място се посещава двореца Алкасар в Севиля.