Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Барселона - самолет - промоция за Нова година

»
Барселона - самолет - промоция за Нова година
Барселона - самолет - промоция за Нова година
Барселона - самолет - промоция за Нова година 2
Барселона - самолет - промоция за Нова година 3
от 998лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Промоция

 

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел Аuto Hogar 3* (централно разположен), двупосочен самолетен билет на авиокомпания „Wizz  Air” с включен багаж за чекиране до 23 кг и малък салонен багаж (с размери до 42x32x25 см), трансфери от и до летището.

Програма

28.12.2016 – Полет с авиокомпания “Уиз Ер” до Барселона в 19:05 ч от София. Пристигане в 21:05 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

29.12.2016 - Закуска. Свободен ден. По желание - обиколка на Барселона с екскурзовод на български (с доплащане 60 лв на човек и при предварителна заявка и заплащане в България): пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. “Колумб”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. “Испания”, хълма Монджуик. Обиколката ще започне от пл. „Испания”, който се намира на две спирки с метрото или на 20 мин. пеша от хотел Аuto Hogar 3*. Придвижването до  пл. „Испания” е самостоятелно. Свободен следобед. По желание – посещение на парка Гюел - едно от най - впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 30 лв. и предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в парка; посещението се организира при минимум 10 участника). Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 155 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв.). Нощувка.

30.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелни разходки и посещения – хълма Монджуик, Пуебло еспаньол. Факултативна полудневна програма - обиколка с екскурзовод на български „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 47 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на български; обиколката се организира при минимум 10 участника). Обиколката ще започне от пл. „Испания” и включва Двореца на Каталунската Музика, квартала Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. При тази полудневна екскурзия се налага използване на метро. Нощувка.

31.12.2016 - Закуска. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо. Факултативна програма с екскурзовод на български – посещение на шедьовъра на Гауди – църквата Саграда Фамилия (с доплащане 38 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва богата беседа на български за разглеждане на интериора на църквата, слушалки по време на визитата и не включва такса за вход, която се заплаща на място - 15 евро за възрастни, 13 евро за ученици, студенти и пенсионери, за деца до 10 години – безплатно; обиколката се организира при минимум 10 участника). Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2017 – Закуска. Възможност за посещение на Аквариума, Зоологическата градина и пр. Трансфер до летището. Полет с авиокомпания “Уиз Ер”до София в 21:40 ч. Пристигане на летище София в 01:40 ч на следващия ден.

Дати и Цени
28.12.2016 - 01.01.2017
998 лв. Резервирай

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цените са валидни при записване до 01.12.2016 г. Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътувнае и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на 0,75 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на 1,25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Децата до 16 г са освободени от тази такса. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.  

допълнителни услуги
Услуга Цена
Обиколка на БарселонаПрочети повече 60 лв.
Парка ГюелПрочети повече 30 лв.
Традиции и модернизъм в БарселонаПрочети повече 47 лв.
Саграда ФамилияПрочети повече 38 лв.
Вечеря с фламенко шоу в БарселонаПрочети повече 155 лв.
Фламенко шоу в Барселона с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Новогодишна вечеря в BRASSERIE FLOПрочети повече 98 лв.
Новогодишна вечеря в BRASSERIE FLO за деца до 12 г.Прочети повече 65 лв.
Новогодишна вечеря в CATALONIA BARCELONA PLAZAПрочети повече 195 лв.
Новогодишна вечеря в CATALONIA BARCELONA PLAZA за деца до 12 г.Прочети повече 85 лв.
Новогодишна вечеря в LA FONT DE PRADES вар. 1Прочети повече 180 лв.
Новогодишна вечеря в LA FONT DE PRADES вар. 2Прочети повече 290 лв.
Новогодишна вечеря в TABLAO FLAMENCO CORDOBESПрочети повече 430 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Auto Hogar ***

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на 0,75 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на 1,25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Децата до 16 г са освободени от тази такса. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.