02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Халкидики - вили на плажа

Халкидики - вили на плажа
Халкидики - вили на плажа 2
Халкидики - вили на плажа 3
Халкидики - вили на плажа 4
Халкидики - вили на плажа 5
Халкидики - вили на плажа 6
Халкидики - вили на плажа 7
Халкидики - вили на плажа 8
Халкидики - вили на плажа 9
Халкидики - вили на плажа 10
Халкидики - вили на плажа 11
от 316лв.
Собствен транспорт

Предлагаме Ви четири прекрасни вили на плажа, разположени на първа линия на различни места на полуостров Халкидики.

Програма

Всички вили се намират в близост до пясъчен плаж, разполагат със съвсем ново оборудване, всички удобства, безжичен интернет, телевизори със сателитни канали на "Булкатком", безплатни шелзонги и чадъри на плажа, тераси с изглед към морето, както и външно барбекю.

Цените на вилите за различните периоди можете да видите в секция "дати и цени"

Подробно описание на всяка вила можете да намерите тук, както и в секция хотели:

Дати и Цени

Цена за цялата вила за една нощувка, в зависимост от периода на престоя, валидни при минимум 4 нощувки:

Вила

Юли и август 2020

Септември 2020

Алексгер Никити Плажна Вила

432 лв.

375 лв.

Алексгер Геракини Плажна Вила 1

432 лв.

375 лв.

Алексгер Геракини Плажна Вила 2

432 лв.

375 лв.

Алексгер Псакудия Плажна Вила

355 лв.

316 лв.

*наличностите подлежат на препотвърждение.

ВАЖНО: На място, при настаняването, от клиентите се изисква damage deposit (депозит срещу нанасяне на евентуални щети) в размер на от 200 до 300 EUR на престой за целия обект (в зависимост от броя на почиващите), който се заплаща на посрещащия служител и за което клиентите получават надлежен документ, а внесената сума се възстановява в края на престоя им, след установяване на факта, че оставят обекта в приемлив вид – без повреди и липси на имущество.

хотели

Алексгер Никити Плажна Вила - къщата се намира в имот на първа линия на плажа в Никити, на главната крайбрежна улица на Никити, но в тиха и спокойна част (последната таверна е на повече от 150 м от мястото), на пешеходно разстояние от центъра на градчето.

Алексгер Геракини Плажна Вила 1 - къщата се намира в имот на първа линия, втори ред, на 40 м от тих плаж в Геракини.

Алексгер Геракини Плажна Вила 2къщата се намира в имот на първа линия, втори ред, на 40 м от тих плаж в Геракини.

Алексгер Псакудия Плажна Вилакъщата се намира в имот на първа линия на частен плаж в началото на Псакудия.

допълнителна информация

Условия на плащане: при резервация се заплаща сумата от 500 лв. 100% доплащане – най-късно 21 дни преди началната дата на резервацията.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 24 часа след резервацията и внасянето на депозит, Потребителят не дължи такса прекратяване;
  • ако прекратяването е от 1 до 21 дни преди началната дата на резервацията, таксата прекратяване е в размер на 500 лв.;
  • ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева;
  • ако прекратяването е под 9 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева.

Вилите разполагат с безплатен безжичен интернет, собствен плаж с шелзонги и чадъри, 2 бани и тоалетни, климатици, както и външно барбекю.

Къщите разполагат с: WI-Fi с добро покритие в цялата къща; мрежи против комари на всички прозорци; външно барбекю с дървени въглища (необходимо е да се съобразявате с изискванията къде в градината да е поставено, т.е. не е разрешено да се поставя навсякъде); външен слънчев душ за лесно измиване, след като сте били на плажа.

На разположение на всеки гост: две кърпи (една за лице и една за тяло) и чаршафи; спалното бельо се сменя само при престой над 7 нощувки след всяка 4-та нощувка. Осигурени са в минимални стартови количества, докато си заредите: малки сапунчета, 100 мл веро, 100 мл течен сапун, устройства против комари за включване в контакти, по 2 рула тоалетна хартия във всяка баня, едно руло кухненска, няколко пликчета за боклук, хартия и фолио за печене, една гъба и попивателна кърпа, няколко таблетки за миялна машина и течни таблетки за пералня.

Не са осигурени шампоани, тоалетна хартия, сапуни, прах за пране, таблетки за миялна машина, средства за предпазване от комари за всички гости за целия им престой.

Почистване: къщите са почистени и дезинфекцирани преди всяко предаване на нови гости и друго почистване по време на перстоя не се предлага. Спалното бельо се сменя след 4-тата нощувка, само при престой над 7 нощувки. В къщите има перални и всички видове уреди за почистване  (прахосмукачка, метла, кофа,  парцал, препарати за почистване и дезинфектанти).

ВАЖНО: На място, при настаняването, от клиентите се изисква damage deposit (депозит срещу нанасяне на евентуални щети) в размер на от 200 до 300 EUR на престой за целия обект (в зависимост от броя на почиващите), който се заплаща на посрещащия служител и за което клиентите получават надлежен документ, а внесената сума се възстановява в края на престоя им, след установяване на факта, че оставят обекта в приемлив вид – без повреди и липси на имущество.

Етикети

Почивки Гърция , Почивки Халкидики , Потвърдени почивки - промо, Къщи за гости - Халкидики