02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Мадрид - четиридневна - предколедна

Туристическа агенция » Самолетни екскурзии » В Европа » Мадрид - четиридневна - предколедна
Мадрид - четиридневна - предколедна
Мадрид - четиридневна - предколедна 2
Мадрид - четиридневна - предколедна 3
Мадрид - четиридневна - предколедна 4
от 899лв.
4 дни / 3 нощувки
Самолетна екскурзия Бюджетни пътувания

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и богата екскурзоводска програма на български и самолетен билет. Лети се с авиокомпании „Уиз Еър” или „Райънеър” и пакетната цена включва летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см, предварително чекиране и запазени места.

Актуални условия за пътуване до Испания

Условия за пътуване в covid ситуацията

 • ПЪРВИ ДЕН – 18.11.2022: 07:55 ч. – 10:50 ч. полет София - Мадрид. Трансфер до Мадрид. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл.  „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Настаняване в хотела. Нощувка.

  ВТОРИ ДЕН – 19.11.2022: Закуска. Свободен ден. Сутринта - по желание посещение на музея Прадо (с доплащане 75 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Следобед – по желание - полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 51 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на  български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника.  Вечерта – по желание вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 152 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв). Нощувка.

  ТРЕТИ ДЕН – 20.11.2022: Закуска. Свободно време. Сутринта – по желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 174 лв. + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Следобед – възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 69 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

  ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 21.11.2022: Закуска. Трансфер до летището. 11:25 ч. – 15:55 ч. полет Мадрид - София.

  Забележка: часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през юли 2022. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

 • 18.11.2022 - 21.11.2022 899 лв. Резервирай

  Доплащане за чекиран багаж (в момента на резервацията):

  • до 10 кг в двете посоки – 88 лв;
  • до 20 кг в двете посоки – 108 лв.

  Възможно е през 2022 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

 • Услуга Цена
  Мадридските потайностиПрочети повече
  51 лв.
  Кралския дворец в МадридПрочети повече
  69 лв.
  Музея ПрадоПрочети повече
  75 лв.
  Екскурзия до ТоледоПрочети повече
  174 лв.
  Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече
  86 лв.
  Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече
  152 лв.
  Чекиран багаж до 10 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА
  88 лв.
  Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА
  108 лв.

  Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

  • Категория A: хотел Espahotel Gran Via*** - намира се съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 250 м от пл. „Испания”;
  • Категория B: хотел Espahotel Plaza de Espana*** - на пл. „Испания” и съвсем близо до ул. „Гран Виа”;
  • Категория C: хотел Santo Domingo**** - намира се съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 500 м от пл. „Испания”.
 • Възможно е през 2022 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

  Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.